Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Son Bou

Sammenlign biludlejningsselskaber Son Bou

Bedste pris på billeje i Son Bou

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Son Bou, regionen Balearic Islands, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Centralt beliggende findes biludlejningsselskaber og virksomheder som Sixt, Thrifty, Budget, Europcar, Avis, Hertz mv. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Son Bou hos Autospain.dk!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

De bedste tips til billeje i Son Bou

 1. Du kan bestille og leje din bil i Son Bou og returnere den et andet sted (one-way).
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Son Bou.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

Billig biludlejning i Son Bou - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Son Bou i Spanien.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Son Bous jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Menorca Lufthavn. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Balearic Islands, Owners Cars Santo Tomás på Urbanización de Santo Tomás Apartamentos Hamilton Court Santo Tomas Es Migjorn Gran, Autos Valls på Passeig del Prat 30 San Jaime Mediterráneo, Europcar Menorca på Apartamentos Vistamar Lc Bajos Urb Santo Tomas Menorca, Owners Cars på Centro Comercial Carretera de, Autos Valls San Jaime på Playa de, Europcar Alaior på Local Comercial N 24 Urbanizacion Menorca, Autos Valls Sant Jaume på Costa de Sant Jaume 4 San Jaime Mediterráneo.

Son Bou er beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien og er en by. Er den 83. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 5055. største by. Beliggende omkring 16 meter over havoverfladen. Capdepera, Alaior, Es Castell, Cala Rajada, Sant Lluís, Ferreries, Torre Soli Nou, Sant Tomàs, Cala’n Porter, Es Canutells og Cala Canutells er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Nærliggende andre større byer er Ciutadella (ca 29200 indb), Maó (ca 29100 indb) og Son Servera (ca 12200 indb). I byen bor ca. 167 (2015). Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Illes Balears.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Son Bou, som du kan besøge under dit ophold. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Taula de Torrelisar og Basílica de Son Bou. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Monument til Na Comerma de Sa Garita I Roques Llises. Punta d’Atàlitx er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen.

Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Playa de Trebeluja, Playa de Son Bou, Playa Santo Tomás, Playa Talis, Platja de Binigaus, Cala’n Porter og Cales Coves ligger i nærheden. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Bodegas Binifadet, Menorquinas, Destilerías Xoriguer, Hort Sant Patrici og Bodegas Celler Solano de Menorca. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Aqua Roc Water Park og Splash Sur Menorca. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Centre Zoologic Lloc de Menorca. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Golf Son Parc 15 km.

Nærliggende destinationer, Son Bou

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Menorca Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Son Bou. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Sant Tomàs, Lej en bil Cala Galdana, Billeje Maó, Es Castell og Punta Prima. Biludlejning i Son Bou er den bedste transportform til at køre korte eller lange afstande. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Palma, Biludlejning Calvià, Billige lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Son Bou, Spanien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Menorca Mahón Maó Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Son Bou kundeanmeldelser & ratings