Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Cala Galdana

Sammenlign biludlejningsselskaber Cala Galdana

Bedste pris på billeje i Cala Galdana

Prissammenligning på biludlejning i byen Cala Galdana, regionen Balearic Islands, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

Hvorfor skal du bestille en bil i Cala Galdana hos Autospain.dk!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Cala Galdana. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

De bedste tips til billeje i Cala Galdana

 1. Du kan bestille og leje din bil i Cala Galdana og returnere den et andet sted (one-way).
 2. Søg og bestil i god tid i Cala Galdana, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, anhængertræk, GPS, babyautostol, børnesæde og selepude osv.
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Billig biludlejning i Cala Galdana - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i Cala GaldanaBiludlejning på Cala Galdanas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Menorca Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Cala Galdana i Spanien. Owners Cars på Calle Costa del Mirador 5b Local 2b Ciutadella, Europcar Menorca Ur Serpentona på Urbanizacion Serpentona Algendar Local 10 Menorca er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Om byen Cala Galdana, som er beliggende i delen Illes Balears, regionen Balearic Islands, Spanien. 83. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 6529. største by. Byen er omkring 28 m. over havoverfladen. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. De omkringliggende større byer, rejsemål er Ciutadella (ca 29200 indb), Maó (ca 29100 indb) og Son Servera (ca 12200 indb). Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Son Servera, Capdepera, Alaior, Es Castell, Porto Cristo, Can Picafort, Sant Tomàs, Torre Soli Nou, Son Xoriguer og Son Bou. I byen bor der ca. – (2015). Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Illes Balears.

Forslag og tips til at gøre i Cala Galdana, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Aqua Roc Water Park er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Centre Zoologic Lloc de Menorca. Skal I se på eksotiske dyr? Basílica de Son Bou er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Playa de Mitjana, Cala Macarelleta, Playa de Trebeluja, Playa des Talaier, Playa en Turqueta, Platja de Binigaus, Cala Macarella og Playa Cala Galdana ligger i nærheden.

Punta d’Atàlitx og Udsigtspunkt Vermells er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Palacio Torresaura, Palacio Olivar og Palau Salort er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Cala Galdanas centrum. Castillo de (Slot) Sant Nicolau er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Cala Galdana. Hort Sant Patrici, Menorquinas og Bodegas Celler Solano de Menorca er nærliggende vinmarker og vinproducenter. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Golf Son Parc 19 km.

Nærliggende destinationer, Cala Galdana

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Menorca Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Sant Tomàs, Sammenligne lejebiler Son Bou, Biludlejning Cala'n Bosch, Cala Blanca og Ciutadella. Sammenlign antallet af dage, du ønsker, uge, weekend, lej for en dag, et år, en hel måned eller langsigtet i Cala Galdana. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Palma, Billeje Calvià, Billige lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Cala Galdana, Spanien

I Cala Galdana er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Menorca Mahón Maó Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Cala Galdana kundeanmeldelser & ratings