Top 7 ting, du skal gøre, når du rejser til Valencia

ValenciaValencia er en af ​​de mest besøgte byer i Spanien. Turister elsker Valencia, fordi det er en by fuld af smuk kunst, fantastisk gastronomi, fantastisk arkitektur, fantastiske strande og et fantastisk natteliv.

Hvis du undrer dig over transport i byen, er der i Valencia et godt offentligt transportsystem, men i højsæsonen vil du måske undgå overfyldt offentlig transport og høje temperaturer (om sommeren). At leje en bil er især nyttigt, hvis du vil besøge omgivelserne i hovedstaden Valencia eller endda tage på udflugt til Middelhavets strande, såsom Cullera, Gandía eller Jávea. Du kan nemt leje og afhente en bil i lufthavnen.

Hvis du rejser til Valencia og vil have mest muligt ud af din rejse, så sørg for at gøre disse 7 bedste ting at lave i Valencia:

Besøg byen og se kunst og videnskab

Dette er et must for enhver første gang, der besøger byen. The City of Arts and Sciences er et moderne arkitektonisk kompleks dedikeret til videnskab og kultur. Hver bygning i komplekset er dedikeret til et specifikt tema, så i Hemisfèric-bygningen kan du se film og dokumentarfilm i imax, mens du i Oceanogràfic, et banebrydende oceanarium, kan se havdyr af 500 forskellige arter og økosystemer på planeten.

Gå til det centrale marked

Bygningen, der huser det centrale marked, er et besøg værd for sin imponerende modernistiske arkitektur og for sin historie. Dette marked er nok et af de bedste i Europa, her finder du et stort udvalg af frugt, grøntsager, kød, skaldyr og spanske delikatesser som chorizo, jamón ibérico eller manchego ost.

Nyd Paella og Sangria

Valencia er hjemsted for paella, uden tvivl den mest berømte spanske ret af alle. Rejser du til Valencia, skal du nyde en lækker paella sammen med det bedste glas sangria.

Besøg Serranos tårn

Tårnene i Serranos blev bygget i det XII århundrede for at fungere som et forsvar for byen. De tilstødende mure blev revet ned i 1865, men tårnene forblev intakte og er bevaret den dag i dag, fra toppen af ​​tårnene er der en spektakulær udsigt over byen og floden Turia.

Se solnedgangen i Albufera

Albufera National Park er et spektakulært sted med roligt vand, der reflekterer solen ved solnedgang og skaber en naturlig glød af lys og farver, som du ikke kan gå glip af. Du kan også tage på en sejltur i løbet af eftermiddagen; det kan være et perfekt fly til at lave fantastiske billeder af dyreliv og landskaber.

Gå en tur i hjertet af byen

Valencias historiske centrum er smukt og fyldt med historie og kunst. Som i de fleste europæiske byer er alle de steder, der skal ses, kun få minutter fra hinanden. Tag dig tid til at besøge hjertet af Valencia, du kan også finde små gader med caféer, restauranter og lokale faciliteter eller håndværksbutikker.