Alle øer og øgrupper i Spanien

Baleariske ØerListe over øer og øgrupper i Spanien. Vi sammenligner priserne på udlejningsbiler på de fleste af øerne. Lej en lejebil på øgrupper som Kanariske Øer, Baleariske Øer og populære øer, såsom Lanzarote, La Gomera, Tenerife, Fuerteventura, La Palma, Ibiza, Gran Canaria, Menorca, Mallorca. Der er også oplysninger om attraktioner, resorts, rejsemål og populære destinationer, samt hvordan man kommer rundt på øerne. Tips om rejser mellem øerne via færger. Øgrupper som De Baleariske Øer, De Kanariske Øer, Roques de Anaga, Chinijo Øgruppen, Cíes Islands, Chafarinas Islands, Ons Island og Formigues Islands.

Spanien er et land beliggende i det sydvestlige Europa, der er hjemsted for flere øer. Nogle af de mest kendte øer i Spanien inkluderer:

  1. Mallorca: Mallorca er den største ø i øgruppen De Baleariske Øer, beliggende i Middelhavet. Det er kendt for sine smukke strande, livlige natteliv og charmerende landsbyer.
  2. Tenerife: Tenerife er den største af de syv Kanariske Øer, der ligger ud for Afrikas nordvestkyst. Det er kendt for sit varme klima, smukke strande og Teide, den højeste top i Spanien.
  3. Ibiza: Ibiza er en af de Baleariske Øer, der ligger i Middelhavet. Det er kendt for sit livlige natteliv og smukke strande.
  4. Menorca: Menorca er en anden af de Baleariske Øer, der ligger i Middelhavet. Det er kendt for sine smukke strande, charmerende landsbyer og rolige atmosfære.
  5. Gran Canaria: Gran Canaria er en af De Kanariske Øer, der ligger ud for Afrikas nordvestkyst. Det er kendt for sit mangfoldige landskab, herunder sandstrande og bjergrigt terræn.

De Baleariske Øer er en øgruppe i Det Baleariske Hav, nær den østlige kyst af Den Iberiske Halvø. Øgruppen er et autonomt samfund og en provins i Spanien. Dens fire største øer er Mallorca, Formentera, Menorca og Ibiza. Mange af dens mindre øer og holme ligger tæt på de større øer, herunder Dragonera, Cabrera og S’Espalmador. De Baleariske Øers officielle sprog er catalansk og spansk.

De Kanariske Øer, også kendt uformelt som De Kanariske Øer, er et spansk autonomt samfund og en øgruppe i Atlanterhavet i Makaronesien. De syv hovedøer er Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, El Hierro, La Gomera og Fuerteventura. Øgruppen omfatter mange holme og mindre øer, herunder Roque del Este, Alegranza, Isla de Lobos, Montaña Clara, Roque del Oeste og La Graciosa. De Kanariske Øer som Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote er en stor turistdestination.

Liste over øer og øgrupper i Spanien

B

Baleariske Øer

E

El Hierro

F

Formentera - Fuerteventura

G

Graciosa - Gran Canaria

I

Ibiza

K

Kanariske Øer

L

La Gomera - La Palma - Lanzarote

M

Mallorca - Menorca

T

Tabarca - Tenerife