Bedste pris på billeje i Ciutadella

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Ciutadella, regionen Balearic Islands, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Undersøg biludlejere som Thrifty, Budget, Sixt, Europcar, Hertz, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ciutadella

Sammenlign biludlejningsselskaber Ciutadella

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Ciutadella.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Ciutadella - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Ciutadellas rejsecentre, togstationer og lufthavne som Menorca Lufthavn, QIU og havne / færgen terminaler som Puerto Antiguo de Ciutadella de Menorca, Port de Ciudadella og Minorca Port. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Ciutadella i Spanien. Centralt i Ciutadella beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Sixt Puerto på Paseo San Nicolas 171 de Menorca, Europcar på Prinsotel Cala Santandria S N H Sa Caleta, Owners Cars los Delfines på Calle de los Delfines 5 Urbanització los Delfines Apartamentos Biniforcat de Menorca, Eurorent Menorca på Carrer Dels Pagesos Parc 14 Ciudadella, Owners Cars på Carrer del Signe Àries 2 de Menorca, Europcar på Cala en Blanes de Menorca mv.

Information om byen Ciutadella (Ciudadela), beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 9. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 319. største by/samfund. Maó (ca 29100 indb), Son Servera (ca 12200 indb), Capdepera (ca 11900 indb) og Alaior (ca 8700 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er ca. 22 m. over havoverfladen. Uanset om du kun besøger Ciutadella i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Son Servera, Capdepera, Alaior, Es Castell, Artà, ses Truqueries, Cala Santandria, Cala’N Blanes og Cala Blanca. Har omkring 29 200 (2015) indbyggere. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Illes Balears.

Forslag og tips til at gøre i Ciutadella, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Har I lyst til at spille på heste på f.eks. galop og trav eller se motorsport, er Hipódromo Torre Del Ram inden for gåafstand. Museum og kunstgallerier beliggende i Ciutadella og kan være interessante er Museu Diocesa og Museo Municipal. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Aqua Roc Water Park.

En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Playa Cala Blanca, Platja Gran, Cala’n Forcat, Playa Santandría og Playa de sa Farola. De er alle tæt på byen. Menorquinas og Hort Sant Patrici er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Kirke Roser, Kirke Sant Francesc og Katedral Santa María de Ciudadela. Værd at se klostre eller munkekloster/nonnekloster, Kloster Santa Clara i nærheden. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Palacio Olivar, Palacio Torresaura, Palau Salort og Casa Senyorial Squella. Nær Ciutadella er værd at se slotte såsom Castillo de (Slot) Sant Nicolau.

Club Tenis Oar er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Plaça des Born og Plaça dels Pins er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Få et overblik over hele byen? Udsigtspunkt Vermells ligger i gåafstand fra byens centrum.

Nærliggende destinationer, Ciutadella

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Menorca Lufthavn og Søg efter billeje i Palma de Mallorca Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Ciutadella. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Palma, Biludlejning Calvià, Lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Ciutadella, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Menorca Mahón Maó Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ciutadella kundeanmeldelser & ratings