Bedste pris på billeje i Calvià

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Calvià, regionen Balearic Islands, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Calvià

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Calvià - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Calviàs jernbanestationer (Ferrocarril de Sóller, Son Fuster og Verge de Lluc) rejsecentre og lufthavne som Palma de Mallorca Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Club Nautico Palma Nova.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Calvià i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Calvià er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt S L Unipersonal på Lugar Port Adriano Local 0 mv.

Om byen Calvià, som er beliggende i delen Illes Balears, regionen Balearic Islands, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 2. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 178. største by. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Calvià. Byen er ca. 125 m. over havoverfladen. Sóller, sa Pobla, Santanyí, Andratx, Santa Margalida, Santa Ponsa, Coll d’en Rabassa, Es Capdellà, Galilea, Costa de la Calma og Palmanova er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. I byen bor ca. 51 800 (2015). De omkringliggende større byer, rejsemål er Palma (ca 401300 indb), Manacor (ca 40500 indb) og Llucmajor (ca 36100 indb). Nærliggende metrostationer er UIB og Son Sardina, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Illes Balears.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Calvià. Golfrejse og billeje? Real Golf Bendinat 7 km, Golf de Andratx 7 km, Golf Santa Ponsa I 6 km og Golf Santa Ponsa II 8 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Bodega Santa Catarina, Bodega Son Vich de Superna, Alconde S.L. og Bodega Es Verger er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er La Trapa og Roca des Castellet.

Få et overblik over hele byen? Udsigtspunkt Cañón Islas Malgrats, Udsigtspunkt Illes Malgrats og Udsigtspunkt Ricardo Roca ligger i gåafstand fra byens centrum. Hvis du rejser med børn og gerne vil opleve en forlystelsespark, vandland eller temapark, findes disse muligheder, Western Park Magaluf, Jungle Parc, Kart magaluf og Golf Fantasía. Monkey park og Palma Aquarium er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen. Bell Agre, Son Puig, Son Fort og Palast Palads l’Almudaina er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Calviàs centrum. Nær Calvià er værd at se slotte såsom Castell de (Slot) Bellver. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Club d’Equitació Es Pas.

En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Platja de la Romana, Playa Calo de Ses Llisses, Playa Santa Ponsa, Palmanova strand, Platja de Son Maties, Platja Porto Novo og Playa Palmira. De er alle tæt på byen. Plaza Nova og Plaza de Esglesia er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Puig de sa Morisca. Kirker eller katedraler, Parroquia San Juan Bautista og Sognekirke Nuestra Señora del Carmen de Capdella i nærheden.

Nærliggende destinationer, Calvià

Billeje i lufthavne i nærheden: Palma de Mallorca Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Palma, Ibiza, Manacor, Llucmajor og Marratxí.

Biludlejningsselskaber i Calvià, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og Nomadcar. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Palma de Mallorca Son Sant Joan Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Calvià kundeanmeldelser & ratings