Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Calvià

Sammenlign biludlejningsselskaber Calvià

Bedste pris på billeje i Calvià

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Calvià, regionen Balearic Islands, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Calvià - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Calviàs jernbanestationer (Ferrocarril de Sóller, Son Fuster og Verge de Lluc) rejsecentre og lufthavne som Palma de Mallorca Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Club Nautico Palma Nova.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Calvià i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Calvià er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt S L Unipersonal på Lugar Port Adriano Local 0 mv.

Om byen Calvià, som er beliggende i delen Illes Balears, regionen Balearic Islands, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 2. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 178. største by. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Calvià. Byen er ca. 125 m. over havoverfladen. Sóller, sa Pobla, Santanyí, Andratx, Santa Margalida, Santa Ponsa, Coll d’en Rabassa, Es Capdellà, Galilea, Costa de la Calma og Palmanova er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. I byen bor ca. 51 800 (2015). De omkringliggende større byer, rejsemål er Palma (ca 401300 indb), Manacor (ca 40500 indb) og Llucmajor (ca 36100 indb). Nærliggende metrostationer er UIB og Son Sardina, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Illes Balears.

Nærliggende destinationer, Calvià

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Palma de Mallorca Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Palma, Biludlejning Ibiza, Billige lejebiler Manacor, Llucmajor og Marratxí.

Biludlejningsselskaber i Calvià, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Palma de Mallorca Son Sant Joan Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Calvià kundeanmeldelser & ratings