Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Marratxí

Sammenlign biludlejningsselskaber Marratxí

Bedste pris på billeje i Marratxí

Prissammenligning på biludlejning i byen Marratxí, regionen Balearic Islands, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Marratxí - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Marratxís jernbanestationer (Marratxí, Polígon de Marratxí, Es Caülls/ Festival Park, Pont d’Inca Nou, Verge de Lluc og Santa Maria), rejsecentre og lufthavne som Palma de Mallorca Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Marratxí i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. I Balearic Islands er virksomheder og biludlejningsfirmaer som National, Hertz Dream Collection, Europcar, Rhodium, Dollar, Surprice, King rent, Avis, Sixt, InterRent, Thrifty, Goldcar, Centauro, Alamo, Firefly, Nomadcar, Keddy By Europcar, Flizzr, Autoclick, Budget, Hertz, Enterprise mv.

Marratxí er en by beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 6. største by i form af beboere i regionen og Spanien 271. største by. Sóller, sa Pobla, Santanyí, Son Servera, Capdepera, Andratx, Santa Margalida, sa Cabaneta, Pla de na Tesa, Marratxinet og Pont d’Inca er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Har omkring 33 300 (2015) indbyggere. Palma (ca 401300 indb), Calvià (ca 51800 indb) og Manacor (ca 40500 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er ca. 72 m. over havoverfladen. Son Sardina og UIB er metrostationer tæt ved. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Illes Balears.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Marratxí, som du kan besøge under dit ophold. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Jungle Parc Junior, Marineland Mallorca og Forestal Park Mallorca. Palma Aquarium og Monkey park er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Cova prehistòrica Son Caulelles og Landsby Cas Quitxero. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Open Marratxí Padel i Tenis og Global Tennis Team.

Nærliggende destinationer, Marratxí

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Palma de Mallorca Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Palma, Lej en bil Calvià, Billige lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Marratxí, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Palma de Mallorca Son Sant Joan Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Marratxí kundeanmeldelser & ratings