Bedste pris på billeje i Marratxí

Prissammenligning på biludlejning i byen Marratxí, regionen Balearic Islands, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Marratxí

Sammenlign biludlejningsselskaber Marratxí

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Marratxí.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Marratxí - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Marratxís jernbanestationer (Marratxí, Polígon de Marratxí, Es Caülls/ Festival Park, Pont d’Inca Nou, Verge de Lluc og Santa Maria), rejsecentre og lufthavne som Palma de Mallorca Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Marratxí i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. I Balearic Islands er virksomheder og biludlejningsfirmaer som National, Hertz Dream Collection, Europcar, Rhodium, Dollar, Surprice, King rent, Avis, Sixt, InterRent, Thrifty, Goldcar, Centauro, Alamo, Firefly, Nomadcar, Keddy By Europcar, Flizzr, Autoclick, Budget, Hertz, Enterprise mv.

Marratxí er en by beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 6. største by i form af beboere i regionen og Spanien 271. største by. Sóller, sa Pobla, Santanyí, Son Servera, Capdepera, Andratx, Santa Margalida, sa Cabaneta, Pla de na Tesa, Marratxinet og Pont d’Inca er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Har omkring 33 300 (2015) indbyggere. Palma (ca 401300 indb), Calvià (ca 51800 indb) og Manacor (ca 40500 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er ca. 72 m. over havoverfladen. Son Sardina og UIB er metrostationer tæt ved. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Illes Balears.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Marratxí, som du kan besøge under dit ophold. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Jungle Parc Junior, Marineland Mallorca og Forestal Park Mallorca. Palma Aquarium og Monkey park er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Cova prehistòrica Son Caulelles og Landsby Cas Quitxero. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Open Marratxí Padel i Tenis og Global Tennis Team.

Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa Porticholet og Playa Ciudad Jardín. Tag en tur med din bil og besøg! Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Roca des Castellet. Son Verí, Palast Palads l’Almudaina og Raixa er spændende ældre pragtfulde bygninger såsom palæer og paladser i nærheden. Castell d’Alaró og Castell de (Slot) Bellver er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Marratxí. Golfrejse og billeje? Club de Golf Son Vida 11 km, Real Golf Bendinat 15 km, Club de Golf Son Termens 8 km og Golf Park Puntiró 6 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Viña Miquel, Bodegas Maciá Batle, Natiu de Finca Sa Torre, Bodega AVA Vi, Binigrau og Celler Sebastià Pastor er i nærheden. Mallorca Fashion Outlet, El Corte Inglés og Alcampo er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Kirke Sant Marçal er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Udsigtspunkt Son Verí Nou er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen.

Nærliggende destinationer, Marratxí

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Palma de Mallorca Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Palma, Lej en bil Calvià, Billige lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Marratxí, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Palma de Mallorca Son Sant Joan Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Marratxí kundeanmeldelser & ratings