Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Maó

Sammenlign biludlejningsselskaber Maó

Bedste pris på billeje i Maó

Prissammenligning på biludlejning i byen Maó, regionen Balearic Islands, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Nærliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Firefly, Surprice, Flizzr, Budget, Europcar, Keddy By Europcar, National, Hertz, Enterprise, Avis, InterRent, Alamo, Thrifty, Sixt, Goldcar, Dollar. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Maó

 1. Søg og bestil i god tid i Maó, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, tagbøjler, selepude, anhængertræk, babyautostol og børnesæde osv.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Maó og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Hvorfor skal du bestille en bil i Maó hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Maó. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Billig biludlejning i Maó - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Maó i Spanien.

Biludlejning på Maós rejsecentre, togstationer og lufthavne som Menorca Lufthavn og havne / færgen terminaler som Cales Fonts, Puerto de Mahón, Mahon Port. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Centralt i Maó beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Europcar Menorca på Menorca Airport Carretera de Sant Climent S N Menorca, Firefly på Carrer Dartrutx 21, Valls Autos Valls på Carrer de Bajolí 68, Alamo Cerrado på Aeropuerto, Sixt på Calle Curniola N 14 B Pol Ind Poima, Owners Cars på Carretera de Sant Climent, Okrentacar på Carrer DÀustria 11, Ok Menorca på Polígono Poima Calle Austria 12, Hertz på Airport, Hertz Menorca på Poligono Industrial Poima Carrer de Bajolí 36 Menorca, Owners Cars Puerto Mahón på Carrer de Luxemburg 18, Autos Valls Es Castell på Carrer de Sant Ignaci 22 Es Castell, Owners Cars på Avinguda Deuropa 9, Interrent på Carretera de Sant Climent S N Menorca, Goldcar på Avinguda Deuropa 5, Ownerscars på Carrer Ditàlia 23 25, Enterprise Cerrado på Aeropuerto de Carretera de Sant Climent, Autos Valls på Carrer de Bajolí 68, Autos Menorca på Avinguda Deuropa 9, Hyperrentacar på Carrer Dartrutx 19 mv.

Maó (Mahon, Mahón) er en by i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 10. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 321. største by. Alaior, Es Castell, Sant Lluís, Ferreries, Mercadal, Sa Mesquida, Cala Llonga, Trebeluger og Sant Climent er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Store nabobyer er Ciutadella (ca 29200 indb), Alaior (ca 8700 indb) og Es Castell (ca 7400 indb). Der bor ca. 29 100 (2015) indbyggere i byen. Byen er omkring 39 meter over havets overflade. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Maó. Få også tips om lokale virksomheder.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Maó, der kan være værd at besøge under din ferie. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Cala d’Alcaufar. De er alle tæt på byen. Illa de l’hospital, Museu Hernández Sanz Hernández Mora og Museum Menorca ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Castell de (Slot) Sant Felip. Fort Marlborough og Fæstning og borg la Mola er spændende gamle fæstninger, slotte og forter at besøge.

Nærliggende destinationer, Maó

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Menorca Lufthavn. Sammenlign antallet af dage, du ønsker, uge, weekend, lej for en dag, et år, en hel måned eller langsigtet i Maó. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Palma, Biludlejning Calvià, Lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Maó, Spanien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Menorca Mahón Maó Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Maó kundeanmeldelser & ratings