Bedste pris på billeje i Nigrán

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Nigrán, regionen Galicien, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Nigrán

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Nigrán - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Nigrán, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Biludlejning på Nigráns jernbanestationer (Jernbanestation Urzaiz, Vigo Guixar Station og O Porriño), rejsecentre og lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn og færge terminaler og havne (Puerto Deportivo de Baiona). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Galicien er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Alamo, Keddy By Europcar, National, Budget, Thrifty, Europcar, Avis, Hertz, Sixt, Enterprise, InterRent mv.

Nigrán (San Félix) er beliggende i kommunen Provincia de Pontevedra, Galicien regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 27. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 521. største by. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Baiona, Rianxo, Panxón, Priegue, Saiáns, Parada og Camos. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Der bor ca. 18 000 (2015) indbyggere i byen. Byen er omkring 39 m. over havoverfladen. Store nabobyer er Vigo (ca 297300 indb), Pontevedra (ca 81600 indb) og Vilagarcía de Arousa (ca 37600 indb). Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Vigo busstoppested. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Pontevedra.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Nigrán. Monterreal Slot og Castelo do Castro er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Nigrán. Circuito de Automodelismo de Vigo er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Señorío de Sobral, Adegas Gandara, Bodegas Litan, Adegas Lameiro, Pazo Corisca og Finca de Arantei Bodegas La Val er i nærheden.

Aeroclub de Vigo 18 km og Ria de Vigo 20 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia dos Muíños, Playa Baiona, Playa Marta, Praia Canido, Areal de Menduíña og Praia do Abra. Tag en tur med din bil og besøg! Cruceiro do Loureiro, Rotonda General Santos Peralba og Monument Encontro entre dous mundos er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Kirker eller katedraler, Templo Votivo do Mar, Santa María og Hermitage Santa Marta i nærheden.

For at se hele Nigrán fra et udsigtspunkt, kan du besøge Udsigtspunkt Balcón do Rei, Udsigtspunkt Mesa de Montes, Udsigtspunkt Faro da Guía og Udsigtspunkt la Risca. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager A Palma, værd at se. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Antiga Granxa do Castro, Ruinerne Casa-Granxa do Tobal og Ruínas capela da Virxe do Carme. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Torre do Príncipe, Fonte do Pombal og Lavadero antiguo de Riomuiños.

Nærliggende destinationer, Nigrán

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billige lejebiler Vigo, Cangas do Morrazo, Porriño, Moaña og Tui. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Vigo, A Coruña, Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Nigrán, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Nigrán kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)