Bedste pris på billeje i Cangas do Morrazo

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Cangas do Morrazo, regionen Galicien, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Cangas do Morrazo

Sammenlign biludlejningsselskaber Cangas do Morrazo

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Cangas do Morrazo.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Cangas do Morrazo - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Cangas do Morrazo i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Billeje på Cangas do Morrazos lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn, togstationer (Jernbanestation Urzaiz, Vigo Guixar Station, Redondela-Picota, Cesantes og Louredo-Valos) og rejsecentre osv og færge terminaler og havne (Porto Deportivo de Cangas og Porto Deportivo Moaña Mar). Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. I Galicien er biludlejningsselskaber og virksomheder som Goldcar, National, Surprice, Centauro, InterRent, Nomadcar, Avis, Firefly, Hertz Dream Collection, Autoclick, King rent, Thrifty, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, Sixt, Budget, Rhodium, Europcar, Flizzr, Alamo, Hertz.

Information om byen Cangas do Morrazo (Cangas), beliggende i kommunen Provincia de Pontevedra, Galicien regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 19. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 366. største by/samfund. O Carballiño, Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Salgueirón, Darbo, Balea og Coiro er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Byen er omkring 14 meter over havets overflade. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Cangas do Morrazo. Store nabobyer er Vigo (ca 297300 indb), Pontevedra (ca 81600 indb) og Vilagarcía de Arousa (ca 37600 indb). Har omkring 25 700 (2015) indbyggere. Vigo busstoppested er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Cangas do Morrazo, som du kan besøge under dit ophold. Praia do Medio, Praia do Canabal, Praia de Rodeira, Praia das Ratas, Praia dos Alemáns, Praia da Cetárea og Praia da Cheminea er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Monterreal Slot og Castelo do Castro er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Cangas do Morrazo. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Lagar O Parral, Bodega Anadigna, Bodegas Aguiuncho, Bodegas Vionta, Bodegas Pastora Besada og Bodegas Litan.

For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Torre do Príncipe og Fonte do Pombal. Iglesia románica de San Juan, Sognekirke Santiago de Cangas e Illas Cíes, Igrexa Parroquial Santa María de Darbo og Kirke San Martiño er fine katedraler og kirker i nærheden. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Circuito de Automodelismo de Vigo og Karting Racing Dakart Sanxenxo. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Aeroclub de Vigo 13 km, Ria de Vigo 9 km og Campo de Golf Meis 23 km.

Casa da Cultura, Museum Mar de Galicia og Capela do Hospital ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Vil I besøge de lokale markeder? Kig forbi Marked Municipal Praza de Abastos og Plaza de Abastos Moaña. Monument til Ballena Anduriña er monumenter og statuer af fascinerende historiske begivenheder og mennesker. Ruinerne Casa-Granxa do Tobal, Antiga Granxa do Castro og Ruínas capela da Virxe do Carme er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Hvis I vil se og opleve musik, shows og teater i city-området anbefales Auditorium Municipal de Cangas. Udsigtspunkt Monte de Mogor, Observationspunkt Cruceiro do Vento, Udsigtspunkt Mesa de Montes og Udsigtspunkt Punta Vicaño er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Xardíns do Señal, Xardins de Xosé Félix Soage – Alameda Vella og Park do 25 de Xullo.

Nærliggende destinationer, Cangas do Morrazo

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Vigo-Peinador Lufthavn og Biludlejning Santiago de Compostela Lufthavn. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i Cangas do Morrazo. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Vigo, Søg efter billeje i A Coruña, Biludlejning Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Cangas do Morrazo, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Cangas do Morrazo kundeanmeldelser & ratings