Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Santiago de Compostela

Sammenlign biludlejningsselskaber Santiago de Compostela

Bedste pris på billeje i Santiago de Compostela

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Santiago de Compostela, regionen Galicien, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Europcar, Thrifty, Budget, Sixt mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Santiago de Compostela hos Autospain.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Santiago de Compostela. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

De bedste tips til billeje i Santiago de Compostela

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Santiago de Compostela.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Søg og bestil i god tid i Santiago de Compostela, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, tagbøjler, anhængertræk, børnesæde, GPS og babyautostol osv.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

Billig biludlejning i Santiago de Compostela - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i Santiago de CompostelaBiludlejning på Santiago de Compostelas jernbanestationer (Santiago de Compostela jernbanestation, Estación de Sionlla, Osebe, Estación de Berdia, Estación de Berreo og Vedra-Ribadulla), rejsecentre og lufthavne som Santiago de Compostela Lufthavn, A Coruña Lufthavn og Vigo-Peinador Lufthavn, SCQ. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Santiago de Compostela i Spanien. I Galicien er biludlejningsselskaber og virksomheder som Go Rental på Avenida de Lugo 139, Hertz la Galuresa Estación de Servicio de Repsol på Avenida de Romero Donallo, Sixt på Calle Fernando Iii el Santo 43, Europcar Estación de Tren på Estacion de Tren Horreo S N Edf Renfe, Alamo på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, National på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, Budget España på Hórreo, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Lugo 2, Hertz Leroy Merlin på Camilo Jose Cela, Avis på Estación de Tren Horreo.

Santiago de Compostela (Compostelako Donejakue, Santiago, Santiago de Compostel·la) er en by beliggende i kommunen Provincia da Coruña, Galicien regionen, Spanien. Er regionens amtssæde. 5. største by i form af beboere i regionen og Spanien 95. største by. I byen bor der ca. 95 100 (2015). Byen er omkring 257 meter over havets overflade. A Coruña (ca 246100 indb), Pontevedra (ca 81600 indb), Vilagarcía de Arousa (ca 37600 indb) og Oleiros (ca 33400 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Santiago de Compostela. Sada, Cambados, Betanzos, Ordes, Rianxo, Conxo, Cotaredo, Laraño og Arines er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Santiago de Compostela busstoppested er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia da Coruña.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Santiago de Compostela. Oplev lokal kultur i et amfiteater, Auditorio Monte do Gozo ligger tæt på byen. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Sala Santiago. Clube de Golf Val de Rois 17 km og Real Aero Club de Santiago 10 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Pazo do Cotón, Pazo de Raxoi, Palads Fonseca, Pazo de Xelmírez og Pazo da Peregrina.

Nærliggende destinationer, Santiago de Compostela

Billeje i lufthavne i nærheden: Lejebiler Santiago de Compostela Lufthavn, Sammenligne lejebiler A Coruña Lufthavn og Biludlejning Vigo-Peinador Lufthavn. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Vigo, Søg efter billeje i A Coruña, Billeje Ourense, Lugo og Pontevedra.

Biludlejningsselskaber i Santiago de Compostela, Spanien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn, A Coruña Alvedro Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Santiago de Compostela kundeanmeldelser & ratings