Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pontevedra

Sammenlign biludlejningsselskaber Pontevedra

Bedste pris på billeje i Pontevedra

Sammenlign priser på biludlejning i byen Pontevedra, regionen Galicien, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, Thrifty, Avis, Budget, Hertz, Sixt mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Pontevedra hos Autospain.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Pontevedra. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

De bedste tips til billeje i Pontevedra

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Pontevedra.
 3. Du kan bestille og leje din bil i Pontevedra og returnere den et andet sted (one-way).
 4. Søg og bestil i god tid i Pontevedra, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom babyautostol, selepude, GPS, børnesæde, tagbøjler og anhængertræk osv.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

Billig biludlejning i Pontevedra - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Pontevedra i Spanien.

Biludlejning på Pontevedras jernbanestationer (Pontevedra jernbanestation, Pontevedra-Universidad og Cesantes), rejsecentre og lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn, PTE og havne / færgen terminaler som Porto de Combarro og Porto de Marín. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Galicien er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis på Rua Eduardo Pondal S N Estacion Renfe Rúa Eduardo Pondal, Alamo på Estación de Tren Av Calvo Sotelo, National på Estación de Tren Av Calvo Sotelo, Enterprise på Estacion de Tren Av Calvo Sotelo, Budget på Plaza Estación mv.

Pontevedra er beliggende i kommunen Provincia de Pontevedra, Galicien regionen, Spanien og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 6. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 114. største by. Byen ligger omkring 29 m over havets overflade. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Vigo (ca 297300 indb), Ourense (ca 107700 indb) og Santiago de Compostela (ca 95100 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. O Carballiño, Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Mourente, Lourizán, Campelo og Marcón er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. I byen bor der ca. 81 600 (2015). Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Pontevedra.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Pontevedra? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Kig på gamle historiske ruiner, såsom Ruinerne Casa-Granxa do Tobal, Campanario de Cálogo, Castro Maritimo Adro Vello og Antiga Granxa do Castro. A formiga no carreiro, Arkæologiske websted Caeira og Museum Pontevedra ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Playa Combarro, Playa Vixia og Playa de Lapaman ligger i nærheden.

Nærliggende destinationer, Pontevedra

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Vigo-Peinador Lufthavn, Søg efter billeje i Santiago de Compostela Lufthavn og Billeje A Coruña Lufthavn. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Vigo, Biludlejning A Coruña, Lejebiler Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Pontevedra, Spanien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pontevedra kundeanmeldelser & ratings