Bedste pris på billeje i Moaña

Prissammenligning på biludlejning i byen Moaña, regionen Galicien, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. På stedet er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Avis, Sixt, Hertz, Budget, Europcar mv. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Moaña

Sammenlign biludlejningsselskaber Moaña

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Moaña.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Moaña - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Moañas jernbanestationer (Vigo Guixar Station, Jernbanestation Urzaiz, Redondela-Picota, Cesantes, Louredo-Valos og O Porriño) rejsecentre og lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn og havne / færgen terminaler som Marina Punta Lagoa, Porto Deportivo Moaña Mar, Puerto Meira og Puerto de Vigo. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Moaña i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Enterprise Cerrado på Estacion de Tren Vigo Urzaiz Praza Estación 1 Vigo, Alamo på Estación de Tren Rúa do Areal Vigo, National på Estación de Tren Rúa do Areal Vigo, Enterprise på Estacion de Tren Rúa do Areal S N Vigo, Europcar Vigo på Arenal 86 A 50 Mts de Estacion Renfe Guixar Vigo.

Om byen Moaña (San Martín), som er beliggende i delen Provincia de Pontevedra, regionen Galicien, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 25. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 497. største by. Vigo (ca 297300 indb), Ourense (ca 107700 indb), Santiago de Compostela (ca 95100 indb) og Pontevedra (ca 81600 indb) er større nabobyer. O Carballiño, Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Baiona, Tirán, Meira, Coiro og Canteira er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Provincia de Pontevedra. Der bor ca. 19 000 (2015) indbyggere i byen. Byen er omkring 1 meter over havets overflade. Vigo busstoppested er busstationer og stopper tæt på byen. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Pontevedra.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Moaña, som du kan besøge under dit ophold. Plaza de Abastos Moaña er markeder og basarer for handel på torvemarkede. Karting Racing Dakart Sanxenxo og Circuito de Automodelismo de Vigo er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Castelo do Castro.

Ria de Vigo 5 km, Golf Balneario de Mondariz 21 km, Campo de Golf Meis 21 km og Aeroclub de Vigo 10 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Observationspunkt Cruceiro do Vento, Udsigtspunkt Faro da Guía og Udsigtspunkt Balcón do Rei er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Bouzabella, Bodega Paco & Lola, Bodegas Pastora Besada, Bodega Anadigna, Bodegas Vionta og Bodegas Aguiuncho er vinmarker og vinproducenter beliggende tæt ved. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Playa de Tirán, Praia do Canabal, Playa de San Bartomeu, Praia da Cetárea, Praia do Cocho og Praia dos Alemáns. De er alle tæt på byen.

Kirke San Martiño, Ermida de San Bartomeu og Iglesia románica de San Juan er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Antiga Granxa do Castro, Ruinerne Casa-Granxa do Tobal og Ruínas capela da Virxe do Carme er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. I byen er der interessante monumenter og statuer af berømte mennesker og begivenheder som Monument til Ballena Anduriña.

Nærliggende destinationer, Moaña

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Vigo-Peinador Lufthavn og Billeje Santiago de Compostela Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Moaña. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Cangas do Morrazo, Lej en bil Vigo, Lejebiler Redondela, Marín og Sanxenxo. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Vigo, Søg efter billeje i A Coruña, Biludlejning Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Moaña, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Moaña kundeanmeldelser & ratings