Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Vecindario

Sammenlign biludlejningsselskaber Vecindario

Bedste pris på billeje i Vecindario

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Vecindario, regionen Kanariske Øer, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. På stedet er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar, Thrifty mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Vecindario

 1. Søg og bestil i god tid i Vecindario, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom anhængertræk, selepude, tagbøjler, GPS, babyautostol og børnesæde osv.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Vecindario og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Vecindario.
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

Hvorfor skal du bestille en bil i Vecindario hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Vecindario. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

Billig biludlejning i Vecindario - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Vecindario i Spanien.

Billeje på Vecindarios lufthavne som Gran Canaria Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Acosta Autorenting Canarias på Calle Cipres N50 Esquina Calle Zapote Polígono Industrial de Arinaga Arinaga Agüimes, Orlando på 71 Calle de la Fragua Polígono Industrial de Arinaga, Orlando på Calle de la Fragua 25 Pol Ind Arinaga Poligono Industrial de Arinaga er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Information om byen Vecindario, beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. 40. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 625. største by/samfund. I byen bor ca. 14 900 (2015). Byen er ca. 97 m. over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Guia, Teror, Puerto Rico, Valsequillo de Gran Canaria, San Nicolás, Sardina, Aldea Blanca, Pozo Izquierdo, Juan Grande og Arinaga. Store nabobyer er Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb), Santa Lucía (ca 63600 indb) og San Bartolomé de Tirajana (ca 52200 indb). Uanset om du kun besøger Vecindario i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Global busstoppested. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Provincia de Las Palmas.

På besøg og turist i Vecindario? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Playa de La Caleta, Playa de las Tabaibitas, Playa de las Casillas, Playa Pozo Izquierdo, Playa de Arinaga, Playa de los Tártagos og Playa del Cabrón. De er alle tæt på byen. Antigua Bateria Antiaerea Montaña de las Tabaibas, Necrópolis de (begravelsesplads) Arteara og Fæstning og borg Ansite ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Søger du gamle monumenter, gamle bygninger, gamle relikvier og kulturelle monumenter? Disse elementer, Arkæologiske websted El Burrero kan være værd at besøge. El Cortijo Club de Campo 20 km, Meloneras Golf 20 km og El Cortijo Golf Center 20 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse.

Nærliggende destinationer, Vecindario

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Gran Canaria Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Vecindario. Billeje i nærliggende byer: Lej en bil Agüimes, Sammenligne lejebiler Ingenio, Billige lejebiler Carrizal, Bahia Feliz og Santa Lucía. Billige konvertible biludlejningsfirmaer i Vecindario. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria, Biludlejning Santa Cruz de Tenerife, Lejebiler La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Vecindario, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Vecindario kundeanmeldelser & ratings