Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Agüimes

Sammenlign biludlejningsselskaber Agüimes

Bedste pris på billeje i Agüimes

Prissammenligning på biludlejning i byen Agüimes, regionen Kanariske Øer, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

Hvorfor skal du bestille en bil i Agüimes hos Autospain.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Agüimes. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

De bedste tips til billeje i Agüimes

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Søg og bestil i god tid i Agüimes, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, børnesæde, anhængertræk, tagbøjler, babyautostol og selepude osv.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Agüimes.

Billig biludlejning i Agüimes - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Agüimess rejsecentre, togstationer og lufthavne som Gran Canaria Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Agüimes i Spanien. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Kanariske Øer, Orlando på 71 Calle de la Fragua Polígono Industrial de Arinaga, Orlando på Calle de la Fragua 25 Pol Ind Arinaga Poligono Industrial de Arinaga.

Agüimes er en by beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 20. største by i form af beboere i regionen og Spanien 323. største by. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Agüimes. Der bor ca. 28 900 (2015) indbyggere i byen. Byen er omkring 287 m. over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Vecindario, Guia, Teror, Puerto Rico, Valsequillo de Gran Canaria, Aguatona, Carrizal, Temisas og Vecindario. De omkringliggende større byer, rejsemål er Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb) og Santa Lucía (ca 63600 indb). Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Global busstoppested. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Las Palmas.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Agüimes, som du kan besøge under dit ophold. Museum og kunstgallerier beliggende i Agüimes og kan være interessante er Museum HIstoria, Museum Piedras og Centro de Interpretación de Guayadeque. Campo De Futbol Aguimes, Campo de Futbol Pancho Ramirez og Campo De Futbol El Toril er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Parroquia Ntra. Sra. de la Candelaria, Templo Parroquial de San Sebastian og Obispado Diócesis de Canarias er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden.

Nærliggende destinationer, Agüimes

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Gran Canaria Lufthavn, Biludlejning Tenerife Nord Lufthavn og Lej en bil Tenerife Syd Lufthavn. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker i Agüimes. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Las Palmas de Gran Canaria, Billeje Santa Cruz de Tenerife, Billige lejebiler La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Agüimes, Spanien

Centralt i Agüimes beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Agüimes kundeanmeldelser & ratings