Bedste pris på billeje i Agüimes

Prissammenligning på biludlejning i byen Agüimes, regionen Kanariske Øer, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Agüimes

Sammenlign biludlejningsselskaber Agüimes

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Agüimes.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Agüimes - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Agüimess rejsecentre, togstationer og lufthavne som Gran Canaria Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Agüimes i Spanien. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Kanariske Øer, Orlando på 71 Calle de la Fragua Polígono Industrial de Arinaga, Orlando på Calle de la Fragua 25 Pol Ind Arinaga Poligono Industrial de Arinaga.

Agüimes er en by beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 20. største by i form af beboere i regionen og Spanien 323. største by. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Agüimes. Der bor ca. 28 900 (2015) indbyggere i byen. Byen er omkring 287 m. over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Vecindario, Guia, Teror, Puerto Rico, Valsequillo de Gran Canaria, Aguatona, Carrizal, Temisas og Vecindario. De omkringliggende større byer, rejsemål er Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb) og Santa Lucía (ca 63600 indb). Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Global busstoppested. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Las Palmas.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Agüimes, som du kan besøge under dit ophold. Museum og kunstgallerier beliggende i Agüimes og kan være interessante er Museum HIstoria, Museum Piedras og Centro de Interpretación de Guayadeque. Campo De Futbol Aguimes, Campo de Futbol Pancho Ramirez og Campo De Futbol El Toril er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Parroquia Ntra. Sra. de la Candelaria, Templo Parroquial de San Sebastian og Obispado Diócesis de Canarias er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden.

Playa de Vargas, Playa Pozo Izquierdo, Playa de Arinaga, Playa del Cabrón og Playa de El Burrero er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Necrópolis de (begravelsesplads) Arteara, Fæstning og borg Ansite og Antigua Bateria Antiaerea Montaña de las Tabaibas ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Arkæologiske websted El Burrero er interessante antikke relikvier, kulturelle monumenter, fortidsminder og ældre huse nær Agüimes. Golfrejse og billeje? El Cortijo Club de Campo 13 km, Salobre Golf & Resort 24 km, Real Club de Golf Las Palmas (Bandama) 14 km og El Cortijo Golf Center 14 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Besøg Teater Cívico Carrizal, Teater Auditorium Agüimes og Teater Municipal de Aguimes for at se og opleve teater, musik og shows i city-området.

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Bodegas Tunte, Bodegas Frontón de Oro, Bodegas Mondalón, Bodegas Bentayga og Bodega Las Tirajanas er i nærheden. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Udsigtspunkt la Sorrueda, Udsigtspunkt Ingenio de Santa Lucia og Degollada de La Yegua centrale udsigtspunkter. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park Nestor Álamo og Las Mimosas. Plaza del Rosario, Plaza de San Anton og Plaza de la Candelaria er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Zona Recreativa El Ratiño, Palmitos Park, Camel Safari Park og Gran Karting Club. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Cocodrilo Park.

Nærliggende destinationer, Agüimes

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Gran Canaria Lufthavn, Biludlejning Tenerife Nord Lufthavn og Lej en bil Tenerife Syd Lufthavn. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker i Agüimes. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Las Palmas de Gran Canaria, Billeje Santa Cruz de Tenerife, Billige lejebiler La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Agüimes, Spanien

Centralt i Agüimes beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Agüimes kundeanmeldelser & ratings