Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ingenio

Sammenlign biludlejningsselskaber Ingenio

Bedste pris på billeje i Ingenio

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Ingenio, regionen Kanariske Øer, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Undersøg biludlejere som Hertz, Thrifty, Sixt, Budget, Europcar, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Ingenio hos Autospain.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Ingenio. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

De bedste tips til billeje i Ingenio

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Ingenio.
 2. Søg og bestil i god tid i Ingenio, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom børnesæde, babyautostol, anhængertræk, tagbøjler, selepude og GPS osv.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.

Billig biludlejning i Ingenio - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Ingenios lufthavne som Gran Canaria Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Ingenio i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. ACE på Aeropuerto de Gc 1, Hertz Aeropuerto på Aeropuerto de Office 69 Gc 1 Telde, Hertz på Terminal de Llegadas Internacionales, Avis på Aeropuerto de Carretera de Gando, Goldcar på Avenida la Aviación Telde, Topcar på Aeropuerto de Gc 1 S N Telde, Cicar Aeropuerto på Aeropuerto de S N Gc 1 Telde, Sixt Aeropuerto de Canarias på Aeropuerto de Canarias Autopista General del Sur C 1, Thrifty Telde Canaries Spain, Sp Autoreisen på Aeropuerto de Telde er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Information om byen Ingenio (Carrizal de Ingenio), beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 19. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 312. største by/samfund. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Ingenio. Har omkring 29 300 (2015) indbyggere. Vecindario, Guia, Teror, Puerto Rico, Valsequillo de Gran Canaria, Aguatona, Carrizal, Gando og Temisas er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. De omkringliggende større byer, rejsemål er Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb), Santa Lucía (ca 63600 indb) og San Bartolomé de Tirajana (ca 52200 indb). Byen ligger omkring 266 m over havets overflade. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Global busstoppested, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Las Palmas.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Ingenio? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Hvorfor ikke besøge Teater Auditorium Agüimes, Teater Municipal de Aguimes og Teater Cívico Carrizal, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Ingenio. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, El Cortijo Golf Center 12 km, El Cortijo Club de Campo 12 km, Campo de Golf Maspalomas 24 km og Real Club de Golf Las Palmas (Bandama) 13 km. For at se hele Ingenio fra et udsigtspunkt, kan du besøge Panoramaudsigt over la Cruz y El Montañón, Udsigtspunkt Ingenio de Santa Lucia og Udsigtspunkt la Sorrueda. Bjergkløft Draguillo, Las Mimosas og Park Nestor Álamo er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Nærliggende destinationer, Ingenio

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Gran Canaria Lufthavn, Lejebiler Tenerife Nord Lufthavn og Billeje Tenerife Syd Lufthavn. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Biludlejning Santa Cruz de Tenerife, Billige lejebiler La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Ingenio, Spanien

Centralt i Ingenio beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ingenio kundeanmeldelser & ratings