Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ponteareas

Sammenlign biludlejningsselskaber Ponteareas

Bedste pris på billeje i Ponteareas

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Ponteareas, regionen Galicien, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ponteareas - Sammenlign priser før du bestiller!

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Ponteareas, Spanien.

Biludlejning på Ponteareass jernbanestationer (O Porriño, Louredo-Valos, Salvaterra de Miño, As Neves, Caldelas og Guillarei), rejsecentre og lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Galicien, Thrifty, Firefly, Sixt, Alamo, InterRent, Surprice, Keddy By Europcar, King rent, Hertz, Enterprise, Autoclick, Centauro, Europcar, Hertz Dream Collection, Avis, Rhodium, Budget, Dollar, Flizzr, Goldcar, Nomadcar, National.

Om byen Ponteareas, som er beliggende i delen Provincia de Pontevedra, regionen Galicien, Spanien. 21. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 403. største by. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen er ca. 49 m. over havoverfladen. I byen bor der ca. 23 200 (2015). Nærliggende andre større byer er Vigo (ca 297300 indb), Ourense (ca 107700 indb) og Pontevedra (ca 81600 indb). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er O Carballiño, Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Baiona, Angoares, Canedo, Fontenla, Oliveira og Xinzo. Få også tips om lokale virksomheder.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Ponteareas. Circuito de Automodelismo de Vigo er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Udsigtspunkt la Risca centrale udsigtspunkter. Plaza Mayor og Praza de Bugallal er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende.

Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Señorío de Sobral, Adegas Beiramar, Adegas Lameiro, Pazo San Mauro, Adegas Gandara og Bodegas Fillaboa. Golfrejse og billeje? Ria de Vigo 21 km, Aeroclub de Vigo 12 km og Golf Balneario de Mondariz 6 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Kirke San Miguel. Fort og slot Salvaterra er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Ponteareas.

Nærliggende destinationer, Ponteareas

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Vigo-Peinador Lufthavn og Søg efter billeje i Santiago de Compostela Lufthavn. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Lej en bil Porriño, Sammenligne lejebiler Redondela, Billige lejebiler Tui, Vigo og Moaña. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24-48 timer, før bilen skal afhentes i Ponteareas. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Vigo, Biludlejning A Coruña, Lejebiler Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Ponteareas, Spanien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vigo-Peinador Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ponteareas kundeanmeldelser & ratings