Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Balaguer

Sammenlign biludlejningsselskaber Balaguer

Bedste pris på billeje i Balaguer

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Balaguer, regionen Catalonia, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Balaguer - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Balaguer i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Biludlejning på Balaguers jernbanestationer (Balaguer), rejsecentre og lufthavne som Lleida-Alguaire Lufthavn, Reus Lufthavn og Andorra – La Seu d’Urgell Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Catalonia er biludlejningsselskaber og virksomheder som National, Alamo, Europcar, Keddy By Europcar, Enterprise, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, InterRent, Avis.

Balaguer er beliggende i kommunen Província de Lleida, Catalonia regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 126. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 565. største by. Lleida (ca 135900 indb), Igualada (ca 38900 indb) og Valls (ca 25100 indb) er større nabobyer. Har omkring 16 800 (2015) indbyggere. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Lleida. Byen ligger omkring 220 m over havets overflade. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Mollerussa, Fraga, Binéfar, Cervera, Solsona, Montblanc, Tremp, Vallfogona de Balaguer, Xalets de la Solana, Menàrguens, Sant Llorenç de Montgai og Bellcaire d’Urgell. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Província de Lleida.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Balaguer. Castell Formós er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Balaguer. Centre d’Interpretació de l’Or og Museum la Noguera ligger tæt på byens centrum. En dag på Balaguers museum og kunstgallerier? Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Haver Sant Crist, værd at se.

Casa Patau, Granja de Cisco del Biel, Granja del Cisco del Sangret, Granja del Ros de la Federica, Granja del Ramonito og Granges de Torrelles Spain er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Sognekirke Santa María – Balaguer, Reial Santuari del St.Crist de Balaguer og Kirke Sant Domènec de Balaguer er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Værd at se klostre eller munkekloster/nonnekloster, Claustre de Sant Domènec de Balaguer i nærheden. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Golf Urgell 23 km. Besøg Teater Municipal de Balaguer for at se og opleve teater, musik og shows i city-området.

Nærliggende destinationer, Balaguer

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Lleida-Alguaire Lufthavn, Biludlejning Reus Lufthavn, Lej en bil Andorra-La Seu d'Urgell Lufthavn, Huesca-Pirineos Lufthavn og Sabadell Lufthavn. Billig SUV-udlejning i Balaguer. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Lleida, Sammenligne lejebiler Tàrrega, Billeje Alfés, Monzón og Calaf. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Barcelona, Billeje Eixample, Billige lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Balaguer, Spanien

Centralt i Balaguer beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lleida-Alguaire Lufthavn, Reus Tarragona Lufthavn og Andorra La Seu d'Urgell Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Balaguer kundeanmeldelser & ratings