Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Alfés

Sammenlign biludlejningsselskaber Alfés

Bedste pris på billeje i Alfés

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Alfés, regionen Catalonia, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Alfés - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Alfés i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Billeje på Alféss lufthavne som Lleida-Alguaire Lufthavn og Reus Lufthavn, togstationer (Puigverd de Lleida-Artesa de Lleida og Lleida Pirineus jernbanestation) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Europcar, Sixt, InterRent, National, Enterprise, Thrifty, Keddy By Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Avis er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Alfés er en by beliggende i kommunen Província de Lleida, Catalonia regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 460. største by i form af beboere i regionen og Spanien 4214. største by. En by på omkring 314 (2015) indbyggere. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Lleida. Nærliggende andre større byer er Lleida (ca 135900 indb), Reus (ca 107100 indb), Cambrils (ca 32400 indb) og Valls (ca 25100 indb). Byen er ca. 236 m. over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Mollerussa, Fraga, Mont-roig del Camp, Binéfar, Cervera, Montblanc, Riudoms, Albatàrrec, Montoliu de Lleida, Sudanell og Artesa de Lleida. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Província de Lleida.

På besøg og turist i Alfés? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Nær Alfés er værd at se slotte såsom La Seu Vella og Castillo de (Slot) Vinfaro. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Codorniu S.A Raimat og Granges de Torrelles Spain. El Bobalà er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Kirke Sant Pere og Ermita Sant Salvador er fine katedraler og kirker i nærheden. La Paeria de Lleida ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Club de Golf Raimat 19 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse.

Nærliggende destinationer, Alfés

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Lleida-Alguaire Lufthavn, Billeje Reus Lufthavn, Billige lejebiler Huesca-Pirineos Lufthavn og Andorra-La Seu d'Urgell Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Lleida, Lej en bil Balaguer, Lejebiler Tàrrega, Monzón og Reus. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Barcelona, Søg efter billeje i Eixample, Biludlejning L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Alfés, Spanien

I Alfés er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lleida-Alguaire Lufthavn og Reus Tarragona Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Alfés kundeanmeldelser & ratings