Bedste pris på billeje i Eixample

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i distriktet / bydel / forstad Eixample, regionen Catalonia, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Dollar, Surprice, Firefly, Keddy By Europcar, Sixt, Budget, InterRent, National, Thrifty, Flizzr, Avis, Enterprise, Hertz, Alamo, Europcar, Goldcar mv. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Eixample

Sammenlign biludlejningsselskaber Eixample

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Eixample.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Eixample - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i distriktet / bydel / forstad Eixample, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Biludlejning på Eixamples rejsecentre, togstationer (Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Barcelona Sants jernbanestation, Barcelona-Clot-Aragó, Bellvitge, Estació de RENFE de l’Hospitalet de Llobregat, Baixador de Vallvidrera Station og Sant Adrià de Besòs) og lufthavne som Barcelona–El Prat Lufthavn, Sabadell Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn og færge terminaler og havne (Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port og Port de Barcelona). Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Sixt på Carrer Daragó 54, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Hertz på Carrer de Viriat 45, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Alamo på Carrer de Muntaner 45, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans.

Eixample (Eixample de Barcelona, L’Eixample, Distrito del Ensanche, Distrito Eixample) er en forstad / bydel i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en del af en større by. 2. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 16. største by. I byen bor ca. 266 500 (2015). Læs mere om, hvad distriktet / bydel / forstad har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen er omkring 44 meter over havets overflade. Store nabobyer er Barcelona (ca 1621500 indb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb), Sant Martí (ca 235700 indb) og Badalona (ca 219500 indb). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Llefià og Almeda i Can Mercader. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Nord busstoppested. Passeig de Gràcia, Urgell, Urquinaona, Sant Antoni, Tetuan og Verdaguer er metrostationer tæt ved. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Província de Barcelona.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Eixample. Haver la Reina Victòria og Haver Doctor Fleming er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Plaça de la Vila de Madrid. Har du lyst til at lytte til og opleve opera og musik? Tæt på centrum er Gran Teatre del Liceu. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Tibidabo, Natupark og Karting Minilandia. Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på distriktet / bydel / forstad.

Marked La Boqueria, Marked Santa Caterina og Marked Santa Catarina er markeder og basarer for handel på torvemarkede. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Platja de Badalona, Platja de la Barceloneta, Platja del Besòs, Platja de la Mar Bella, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Sant Miquel og Platja de Sant Sebastià ligger i nærheden. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Casa Batlló og La Rambla. Placa Sant Jaume og Plaça de la Vila de Gràcia er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: MUHBA Temple d’August og Plaça del Rei.

En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museum for samtidskunst (MACBA), Museum la Moto de Barcelona og Contemporary Kulturcenter Barcelona (CCCB). Ældre hvælvinger, arkader og buer at besøge og se er Arc de Triomf. Berømte og interessante paladser, villaer og palæer beliggende i byen er Palads Lloctinent og Palacio Episcopal. Skal der shoppes? Byens største indkøbscentre er f.eks. Mercat de Sant Antoni, La Manual Alpargatera og Mercat de La Boqueria. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Basilika Sants Màrtirs Just i Pastor og Katedralen i Barcelona.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Barcelona-El Prat Lufthavn, Biludlejning Sabadell Lufthavn og Lej en bil Reus Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Eixample, Spanien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Enterprise, Goldcar, Orcar Canarias, InterRent, Thrifty, Faycan, Record, Orlando, Alamo, Hertz, Centauro, Class Rent a Car, Keddy By Europcar, Surprice, Hertz Dream Collection, Nomadcar, Solmar, King Rent, Autos Valls, Autoclick, Budget, Sixt, AutoReisen, Marbesol, Niza, Canarias.com, Atesa, Europcar, National, Avis, TopCar, Firefly, Dollar, Owners Cars, Rhodium, Hiper Rent a car, Dickmanns, Cooltra Scooter, ClickRent, Drivalia, Wiber, Maggiore, Delpaso, Autos Menorca, OK Rent a Car, La Palma 24, Autos Aguirre, Malco Rent a Car, CICAR og Flizzr, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Sabadell Lufthavn, Reus Tarragona Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Eixample kundeanmeldelser & ratings