Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Zafra

Sammenlign biludlejningsselskaber Zafra

Bedste pris på billeje i Zafra

Prissammenligning på biludlejning i byen Zafra, regionen Extremadura, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Zafra - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Zafra i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Biludlejning på Zafras jernbanestationer (Zafra Feria, Zafra jernbanestation og Los Santos de Maimona), rejsecentre og lufthavne som Badajoz Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Centralt i Zafra beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Hertz, Keddy By Europcar, National, InterRent, Sixt, Avis, Alamo, Thrifty, Budget, Europcar, Enterprise mv.

Zafra er en by i kommunen Provincia de Badajoz, Extremadura regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 9. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 573. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Villafranca de los Barros, Olivenza, Jerez de los Caballeros, El Casar, Azuaga, Los Santos de Maimona, Aracena, Cabrahiga, Buen Suceso, Huerta Plata, Las Noritas og Los Santos de Maimona. Mérida (ca 56400 indb), Almendralejo (ca 33600 indb) og Villafranca de los Barros (ca 13400 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. I byen bor der ca. 16 400 (2015). Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Zafra. Beliggende omkring 517 meter over havoverfladen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Zafra. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Bodegas Lopez Morenas, Hijos de Francisco Escaso, Señora de la Cabeza, Medina, Toribio og Cave San José. Park la Paz er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Sognekirke la Candelaria. Interessant munkekloster/nonnekloster i nærheden af Nonnekloster Santa Clara.

Nærliggende destinationer, Zafra

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Badajoz Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Almendralejo, Biludlejning Mérida, Billeje Montijo, Badajoz og Don Benito. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler i Zafra. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Badajoz, Lej en bil Cáceres, Lejebiler Mérida, Plasencia og Don Benito.

Biludlejningsselskaber i Zafra, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Badajoz Talavera la Real Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Zafra kundeanmeldelser & ratings