Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Badajoz

Sammenlign biludlejningsselskaber Badajoz

Bedste pris på billeje i Badajoz

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Badajoz, regionen Extremadura, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Undersøg biludlejere som Hertz, Budget, Sixt, Avis, Europcar, Thrifty mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Badajoz

 1. Søg og bestil i god tid i Badajoz, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, GPS, børnesæde, tagbøjler, anhængertræk og babyautostol osv.
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Badajoz og returnere den et andet sted (one-way).

Hvorfor skal du bestille en bil i Badajoz hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Badajoz. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Billig biludlejning i Badajoz - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i BadajozNem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Badajozs rejsecentre, togstationer (Badajoz jernbanestation og Estación de Talavera la Real) og lufthavne som Badajoz Lufthavn, BJZ. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Badajoz i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. I Extremadura er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz Leroy Merlin på Avenida Antonio Nevado González 43, Enterprise på Servicio Aeropuerto Avenida de Elvas 11, Europcar på Avenida Juan Sebastián Elcano 66 mv.

Badajoz (Badajos) er beliggende i kommunen Provincia de Badajoz, Extremadura regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 60. største by. Byen er omkring 192 m. over havoverfladen. Mérida (ca 56400 indb), Almendralejo (ca 33600 indb) og Montijo (ca 16200 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. En by på omkring 148 300 (2015) indbyggere. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Olivenza, Calamonte, Alburquerque, Puebla de la Calzada, Aceuchal, San Roque, Pardaleras, Santa Engracia og Corchuela er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Ophold i lang tid i Badajoz? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Bastion San Antonio og Alcazaba ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museum Carnaval de Badajoz og Arkæologiske museum Provincial, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Sognekirke La Concepción, Kirke Santa María de Calatrava og Katedral San Juan Bautista de Badajoz er fine katedraler og kirker i nærheden.

Et besøg i byens amfiteater og/eller spillesteder kan finde sted på Plaza de Toros. Hvorfor ikke besøge Teater López de Ayala, Auditorium Ricardo Carapeto og Sala Tragaluz, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Badajoz. Afsæt en dag til at shoppe og handle? Centro Comercial El Faro og El Corte Ingles ligger inden for gåafstand. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Golf del Guadiana 7 km. Memoria de Menacho er monumenter og statuer af fascinerende historiske begivenheder og mennesker. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er KartingTalavera og Recinto Ferial de Badajoz.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Badajoz Lufthavn. Lej en bil under dit ophold i Badajoz og udforsk de omkringliggende områder.

Biludlejningsselskaber i Badajoz, Spanien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: King Rent, Dickmanns, Autoclick, Autos Aguirre, Cooltra Scooter, Thrifty, Niza, Malco Rent a Car, Surprice, Avis, Delpaso, Enterprise, Goldcar, Orcar Canarias, Hertz, La Palma 24, Keddy By Europcar, Maggiore, Wiber, AutoReisen, Atesa, Orlando, Class Rent a Car, OK Rent a Car, Marbesol, Europcar, Dollar, Drivalia, ClickRent, Record, Sixt, Faycan, Firefly, Hertz Dream Collection, TopCar, Canarias.com, Solmar, InterRent, Budget, Hiper Rent a car, Key and Go, CICAR, Owners Cars, Autos Valls, Flizzr, National, Centauro, Alamo, Nomadcar, Rhodium og Autos Menorca. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Badajoz Talavera la Real Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Badajoz kundeanmeldelser & ratings