Bedste pris på billeje i Badajoz

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Badajoz, regionen Extremadura, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Undersøg biludlejere som Hertz, Budget, Sixt, Avis, Europcar, Thrifty mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Badajoz

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Badajoz - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i BadajozNem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Badajozs rejsecentre, togstationer (Badajoz jernbanestation og Estación de Talavera la Real) og lufthavne som Badajoz Lufthavn, BJZ. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Badajoz i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. I Extremadura er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz Leroy Merlin på Avenida Antonio Nevado González 43, Enterprise på Servicio Aeropuerto Avenida de Elvas 11, Europcar på Avenida Juan Sebastián Elcano 66 mv.

Badajoz (Badajos) er beliggende i kommunen Provincia de Badajoz, Extremadura regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 60. største by. Byen er omkring 192 m. over havoverfladen. Mérida (ca 56400 indb), Almendralejo (ca 33600 indb) og Montijo (ca 16200 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. En by på omkring 148 300 (2015) indbyggere. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Olivenza, Calamonte, Alburquerque, Puebla de la Calzada, Aceuchal, San Roque, Pardaleras, Santa Engracia og Corchuela er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Ophold i lang tid i Badajoz? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Bastion San Antonio og Alcazaba ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museum Carnaval de Badajoz og Arkæologiske museum Provincial, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Sognekirke La Concepción, Kirke Santa María de Calatrava og Katedral San Juan Bautista de Badajoz er fine katedraler og kirker i nærheden.

Et besøg i byens amfiteater og/eller spillesteder kan finde sted på Plaza de Toros. Hvorfor ikke besøge Teater López de Ayala, Auditorium Ricardo Carapeto og Sala Tragaluz, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Badajoz. Afsæt en dag til at shoppe og handle? Centro Comercial El Faro og El Corte Ingles ligger inden for gåafstand. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Golf del Guadiana 7 km. Memoria de Menacho er monumenter og statuer af fascinerende historiske begivenheder og mennesker. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er KartingTalavera og Recinto Ferial de Badajoz.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Badajoz Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Badajoz, Spanien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: National, Dickmanns, Surprice, Cooltra Scooter, Autos Valls, Marbesol, Autos Aguirre, Hertz Dream Collection, Rhodium, Avis, TopCar, Enterprise, Goldcar, Autoclick, Hertz, CICAR, Keddy By Europcar, OK Rent a Car, Wiber, Malco Rent a Car, Atesa, Record, La Palma 24, Owners Cars, Solmar, Europcar, Dollar, Drivalia, Maggiore, Thrifty, Flizzr, Faycan, Firefly, ClickRent, Canarias.com, King Rent, Delpaso, InterRent, Budget, Hiper Rent a car, Autos Menorca, Sixt, Orcar Canarias, Niza, Orlando, Centauro, Alamo, Nomadcar, Class Rent a Car og AutoReisen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Badajoz Talavera la Real Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Badajoz kundeanmeldelser & ratings