Bedste pris på billeje i Teguise

Prissammenligning på biludlejning i byen Teguise, regionen Kanariske Øer, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Teguise

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Teguise - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Teguise, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Biludlejning på Teguises jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Lanzarote Lufthavn og Fuerteventura Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Kanariske Øer er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, National, Thrifty, Hertz, Enterprise, Keddy By Europcar, Sixt, Alamo, Avis, InterRent, Budget.

Teguise er en by i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 33. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 487. største by. Corralejo, Playa Blanca, Nazaret, Yaiza, Costa Teguise, Nazaret, Las Laderas, Teseguite, Los Valles og El Mojón er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. I byen bor der ca. 19 400 (2015). Arrecife (ca 59100 indb), Puerto del Carmen (ca 30000 indb), Tías (ca 19800 indb) og San Bartolomé (ca 18500 indb) er større nabobyer. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Beliggende omkring 286 meter over havoverfladen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Las Palmas.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Teguise? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Shop og gør fund lokalt på Teguise Market, markeder, der er tæt på og værd at se. Nær Teguise er værd at se slotte såsom Santa Barbara Slot. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Castillo de (Slot) San Gabriel. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa de Famara og Playa de San Juan. Tag en tur med din bil og besøg!

Kirke Nuestra Señora de Guadalupe og Hermitage la Veracruz er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. El Temblejador, Wein Patio, Centro Socio Cultural El Islote, Bodega La Florida, Bodegas El Grifo, Bodega Reymar, Casa Diama og Bodegas Stratvs er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Galleri og kunstgalleri diVINO, Casa Museo Palacio Spínola og Museo Lagomar ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Costa Teguise Golf Club 8 km, Golf Costa Teguise 8 km og Lanzarote Golf 16 km.

Go Karting Bartolomé, Rancho Texas Lanzarote Park, Aquapark Costa Teguise og Gran Karting Club Lanzarote er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Leder du efter akvarium, tropiske huse, zoologiske haver, tropicarium, zoo og terrarium er i nærheden for eksempel, Las Pardelas og Guinate Tropical Park et besøg værd. Udsigtspunkt Rincón de Haría, Udsigtspunkt Bosquecillo, Udsigtspunkt Playa Grande og Udsigtspunkt Barranco del Chafarís er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Castillo Santa Barbara. Interessante torve eller store åbne pladser,Plaza Clavijo y Fajardo, Plaza la Constitución og Plaza General Franco, som er i nærheden.

Nærliggende destinationer, Teguise

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Lanzarote Arrecife Lufthavn og Fuerteventura Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje San Bartolomé, Costa Teguise, Arrecife, Tías og Puerto del Carmen. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Teguise, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lanzarote-Arrecife Guacimeta San Bartolomé Lufthavn og Fuerteventura El Matorral Puerto del Rosario Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Teguise kundeanmeldelser & ratings