Bedste pris på billeje i San Bartolomé

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen San Bartolomé, regionen Kanariske Øer, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i San Bartolomé

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i San Bartolomé - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på San Bartolomés lufthavne som Lanzarote Lufthavn og Fuerteventura Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen San Bartolomé i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Kanariske Øer er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Goldcar Spain på Carretera de 1 mv.

San Bartolomé er beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 35. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 505. største by. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. En by på omkring 18 500 (2015) indbyggere. Arrecife (ca 59100 indb), Puerto del Rosario (ca 35700 indb), Puerto del Carmen (ca 30000 indb) og La Oliva (ca 22000 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er ca. 275 m. over havoverfladen. Corralejo, Playa Blanca, Nazaret, Yaiza, Costa Teguise, Tinajo, Mozaga, Montaña Blanca, El Islote, Güime og Masdache er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Las Palmas.

Forslag og tips til at gøre i San Bartolomé, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Aquapark Costa Teguise, Go Karting Bartolomé og Gran Karting Club Lanzarote. Guinate Tropical Park er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Santa Barbara Slot. Castillo de (Slot) San Gabriel er spændende gamle fæstninger, slotte og forter at besøge. Interessante torve eller store åbne pladser,Plaza Leon y Castillo, som er i nærheden.

Playa del cable, Playa Honda, Playa Reducto og Playa de Matagorda er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Udsigtspunkt El Risco de Famara, Udsigtspunkt Rincón de Haría, Udsigtspunkt Barranco del Chafarís og Udsigtspunkt Playa Grande er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Bodega los Bermejos, Bodega Reymar, Bodegas El Grifo, Bodega El Chupadero, El Temblejador og Wein Patio. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Lanzarote Golf 8 km, Golf Costa Teguise 9 km og Costa Teguise Golf Club 9 km. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Casa-Museum Campesino og Museo Tanit.

Nærliggende destinationer, San Bartolomé

Billeje i lufthavne i nærheden: Lanzarote Arrecife Lufthavn og Fuerteventura Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Tías, Arrecife, Teguise, Puerto del Carmen og Costa Teguise. Lej en bil i byer i regionen: Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i San Bartolomé, Spanien

I San Bartolomé er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lanzarote-Arrecife Guacimeta San Bartolomé Lufthavn og Fuerteventura El Matorral Puerto del Rosario Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil San Bartolomé kundeanmeldelser & ratings