Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Talavera de la Reina

Sammenlign biludlejningsselskaber Talavera de la Reina

Bedste pris på billeje i Talavera de la Reina

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Talavera de la Reina, regionen Castille-La Mancha, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Talavera de la Reina hos Autospain.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

De bedste tips til billeje i Talavera de la Reina

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Talavera de la Reina og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Talavera de la Reina.
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

Billig biludlejning i Talavera de la Reina - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Talavera de la Reina i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Billeje på Talavera de la Reinas lufthavne, QWT, togstationer (Talavera de la Reina Station) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. I Castille-La Mancha er biludlejningsselskaber og virksomheder som Enterprise på Avenida Francisco Aguirre 448, Europcar på Repuestos Romero Avenida de Portugal 36.

Talavera de la Reina (Ebura, Talavera del Tajo, Elbora) er beliggende i kommunen Province of Toledo, Castille-La Mancha regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 2. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 99. største by. Byen er omkring 380 meter over havets overflade. Toledo (ca 82300 indb), Navalmoral de la Mata (ca 17200 indb) og Torrijos (ca 13100 indb) er større nabobyer. I byen bor der ca. 88 900 (2015). Torrijos, Fuensalida, La Puebla de Montalbán, San Martín de Valdeiglesias, Arenas de San Pedro, Villa del Prado, Casar de Talavera, Gamonal, Sangrera, Las Herencias og El Membrillo er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Uanset om du kun besøger Talavera de la Reina i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Province of Toledo.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Talavera de la Reina. Prado Have er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Cañillo Park og Alameda Park er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museum Cerámica Ruiz de Luna, Museo Etnografico og Liceo de San Agustín, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Golfrejse og billeje? Palmorejos Golf 6 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

Plaza de los Tres Olivos, Plaza del Reloj og Plaza del Pan er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Kommunale Stadion Fútbol del Prado. Centro Cultural Rafael Morales er det kulturelle centrum for rekreation og aktiviteter, der ligger tæt på byen. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Alcázar Árabe de Abderramán III og Murallas Árabes. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Kirke Santa Catalina, Iglesia Santa María la Mayor, Basílica Nuestra Señora del Prado og Iglesia Santiago el Nuevo. Plaza de Toros (Tyrefægterarena) la Caprichosa, kan være et besøg værd for kulturen i et amfiteater tæt på centrum. Besøg Victoria for at se og opleve teater, musik og shows i city-området.

Nærliggende destinationer, Talavera de la Reina

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Madrid-Barajas Lufthavn, Søg efter billeje i Salamanca Lufthavn og Lej en bil Madrid-Torrejón Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Talavera de la Reina. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Albacete, Biludlejning Guadalajara, Søg efter billeje Toledo, Ciudad Real og Cuenca.

Biludlejningsselskaber i Talavera de la Reina, Spanien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Adolfo Suárez Madrid-Barajas Lufthavn, Salamanca Matacán Lufthavn, Ciudad Reals Don Quijote Lufthavn og Torrejón de Ardoz Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Talavera de la Reina kundeanmeldelser & ratings