Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Cuenca

Sammenlign biludlejningsselskaber Cuenca

Bedste pris på billeje i Cuenca

Prissammenligning på biludlejning i byen Cuenca, regionen Castille-La Mancha, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Cuenca - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Cuencas lufthavne som Teruel Lufthavn, CEJ, togstationer (Cuenca jernbanestation) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Cuenca i Spanien. I Castille-La Mancha er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis på Calle Mariano Catalina 10 mv.

Cuenca (Conca) er beliggende i kommunen Provincia de Cuenca, Castille-La Mancha regionen, Spanien og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 6. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 168. største by. Motilla del Palancar, Huete, La Alberca de Záncara, Campillo de Altobuey, Sacedón, Honrubia, Landete, Nohales, Albaladejito, La Melgosa, Molinos de Papel og Palomera er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Cuenca. Byen er omkring 941 m. over havoverfladen. Har omkring 55 900 (2015) indbyggere. Motilla del Palancar (ca 5600 indb) er større nabobyer. Få også tips om lokale virksomheder.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Cuenca? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Plaza de Toros, disse amfiteatre er placeret i nærheden af centrum af Cuenca. Hvorfor ikke besøge Teater Auditorium Cuenca, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Cuenca. Castilla La Mancha og Ciudad Encantada er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Arkæologiske museum Cuenca, Bispedømmets museum Cuenca, Museo Fundación Antonio Saura, Museum las Ciencias de Castilla La Mancha, Museum Arte abstracto español og Muralla ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Cuenca Katedral og Kirke San Andrés. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Villar de Olalla Golf 6 km ligger i nærheden. Interessante torve eller store åbne pladser,Plaza San Nicolas, Plaza Mayor og Plaza de la Hispanidad, som er i nærheden. Ventano del diablo er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Park Los Principes og San Julián Park er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Nærliggende destinationer, Cuenca

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Teruel Lufthavn. Billig biludlejning i Cuenca. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Albacete, Søg efter billeje i Talavera de la Reina, Biludlejning Guadalajara, Toledo og Ciudad Real.

Biludlejningsselskaber i Cuenca, Spanien

Centralt i Cuenca beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Teruel-Caudé Plata Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Cuenca kundeanmeldelser & ratings