Bedste pris på billeje i Sestao

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Sestao, regionen Basque Country, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Sestao

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Sestao - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Sestaos jernbanestationer (Sestao, Desertu-Barakaldo, Santurtzi, Zorrotza, Zangroiz, Sondikako geltokia / Estación de Sondika, Elotxelerri-loiu og Abando jernbanestation) rejsecentre og lufthavne som Bilbao Lufthavn, Vitoria Lufthavn og Santander Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Bilboko Portua / Puerto de Bilbao, Puerto de Santurtzi og Bilbao Port.

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Sestao, Spanien. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Basque Country, Hertz på Avenida de la Ribera S N Barakaldo, Enterprise på Ibaibe Kalea 25 Barakaldo.

Sestao er en by i kommunen Bizkaia, Basque Country regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 14. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 310. største by. Bergara, Azpeitia, Laredo, Arrigorriaga, Sopela, Santoña, Azkoitia, Galindo-Salcedillo, Elguero, Arkotxa og Astrabudua er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. De omkringliggende større byer, rejsemål er Bilbao (ca 354900 indb), Gasteiz / Vitoria (ca 235700 indb) og Barakaldo (ca 98500 indb). I byen bor der ca. 29 500 (2015). Beliggende omkring 65 meter over havoverfladen. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Sestao. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Termibus. Nærliggende metrostationer er Sestao, Abatxolo, Urbinaga, Lamiako metrostation, Leioa station, Areeta metrostation og Peñota, der ligger inden for gåafstand. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Bizkaia.

Ophold i lang tid i Sestao? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Ruinerne Middelalderlige tårn the Templars er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Tårnet Salazar, Museo Rialia og Mendibile Jauregia ligger tæt på byens centrum. En dag på Sestaos museum og kunstgallerier? En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Ereaga, Gorrondatxa, Playa Getxo og Playa Areeta. De er alle tæt på byen.

Florentino de Lecanda er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Kirker eller katedraler, Hermitage Santa Ana, San Maximo Kirke og Kirke Santa María i nærheden. Botanical Have er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Paseo Al Palacio, Ondejeda Park og Benedicta, værd at se. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Sestaos centrum er Caserio Altzaga Palacio, Artaza palads, Casa Cisco og Palacio San Joseren. Alle inden for gåafstand. Kig på byens gamle magthaveres hjem? Spændende slotte som Castillo de (Slot) Butrón og The Slot Santa Ana ligger i nærheden af Sestao.

Ballonti merkataritza-zentroa er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Nuevo Stadion Lasesarre. Monument til Evaristo Churruca og Statue Al Minero er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Errekalde Plaza, Plaza dario Regoyos Enparantza og Bide-Onera Plaza er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Derio Golf 11 km, Meaztegi Golf 5 km og Real Sociedad de Golf de Neguri 7 km.

Springvand Perro ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Hvorfor ikke besøge Teater Barakaldo og Kultur Leioa Auditorium, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Sestao.

Nærliggende destinationer, Sestao

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Bilbao Lufthavn, Vitoria Lufthavn og Santander Lufthavn.Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Bilbao, Gasteiz / Vitoria, Donostia / San Sebastián, Barakaldo og Algorta.

Biludlejningsselskaber i Sestao, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica Lufthavn, Vitoria-Gasteiz Foronda Lufthavn og Seve Ballesteros-Santander Parayas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Sestao kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)