Bedste pris på billeje i Barakaldo

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Barakaldo, regionen Basque Country, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Centralt beliggende findes biludlejningsselskaber og virksomheder som Thrifty, Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Budget mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Barakaldo

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Barakaldo - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Barakaldos jernbanestationer (Desertu-Barakaldo, Sestao, Zorrotza, Zangroiz, Sondikako geltokia / Estación de Sondika, Santurtzi og Abando jernbanestation), rejsecentre og lufthavne som Bilbao Lufthavn, Vitoria Lufthavn og Santander Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Bilboko Portua / Puerto de Bilbao. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Barakaldo i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Hertz Bilbao på San Pio X Plaza 2 Bilbo, Hertz på Avenida de la Ribera, Enterprise på Ibaibe Kalea 25, Oscar på Madariaga Hiribidea 71 Bilbo, Thrifty på San Pio X Plaza 2 Bilbo er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Information om byen Barakaldo (San Vicente de Baracaldo, Baracaldo), beliggende i kommunen Bizkaia, Basque Country regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 4. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 91. største by/samfund. Har omkring 98 500 (2015) indbyggere. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Bergara, Azpeitia, Laredo, Arrigorriaga, Sopela, Elguero, Galindo-Salcedillo, Arriaga, Ugarte og Astrabudua er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Nærliggende andre større byer er Bilbao (ca 354900 indb), Gasteiz / Vitoria (ca 235700 indb), Algorta (ca 82600 indb) og Getxo (ca 80800 indb). Byen ligger omkring 27 m over havets overflade. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Termibus. Skal du med metro? Disse stationer ligger nær byen: Barakaldo, Urbinaga, Sestao, Leioa station, San Ignazio, Abatxolo og Lamiako metrostation. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Bizkaia.

Tips og anbefalinger i Barakaldo om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Teater Barakaldo. Mendibile Jauregia ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Botanical Have er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Ondejeda Park og Benedicta.

Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Santa María Parrokia, Sognekirke San Agustín, Sognekirke San Ignacio de Loyola og Sognekirke San José. I byen er der interessante monumenter og statuer af berømte mennesker og begivenheder som Statue Al Minero. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Bide-Onera Plaza. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Springvand Perro. Se feriestedets hold spille? Eller se en koncert? Se fodbold? Tæt på centrum er Nuevo Stadion Lasesarre.

Florentino de Lecanda er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Palads Lezama Leguizamon, Caserio Altzaga Palacio, Casa Cisco og Palacio San Joseren er spændende ældre pragtfulde bygninger såsom palæer og paladser i nærheden. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Castillo de (Slot) Butrón. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Campo Laukariz 12 km, Derio Golf 9 km, Real Sociedad de Golf de Neguri 9 km og Meaztegi Golf 6 km. Playa Areeta, Ereaga og Playa Getxo er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage.

Nærliggende destinationer, Barakaldo

Billeje i lufthavne i nærheden: Bilbao Lufthavn, Vitoria Lufthavn og Santander Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Bilbao, Gasteiz / Vitoria, Donostia / San Sebastián, Algorta og Getxo.

Biludlejningsselskaber i Barakaldo, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica Lufthavn, Vitoria-Gasteiz Foronda Lufthavn og Seve Ballesteros-Santander Parayas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Barakaldo kundeanmeldelser & ratings