Bedste pris på billeje i Premià de Mar

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Premià de Mar, regionen Catalonia, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Premià de Mar

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Premià de Mar - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Premià de Mar i Spanien.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Premià de Mars jernbanestationer (Premià de Mar, Ocata, El Masnou, Mataró, Badalona, Montmeló, Mollet – Sant Fost og Sant Andreu de Llavaneres) rejsecentre og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Marina Port Premià, Port de Masnou. I Catalonia er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Sixt, Keddy By Europcar, InterRent, Hertz, Europcar, Avis, Centauro, Alamo, Hertz Dream Collection, National, Enterprise, Thrifty, Budget, Autoclick, Dollar, Flizzr, Surprice, Nomadcar, Rhodium, Firefly, King rent, Goldcar mv.

Information om byen Premià de Mar, beliggende i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 79. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 340. største by/samfund. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er ca. 6 m. over havoverfladen. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Teià og Cabrils er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. I byen bor ca. 27 400 (2015). Nærliggende andre større byer er Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb) og Sant Martí (ca 235700 indb). Metrostationer tæt på Premià de Mar er Fondo, Trinitat Vella, Besòs, la Pau, Torras i Bages og Selva de Mar. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Premià de Mar, som du kan besøge under dit ophold. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Golf Santa Inés 13 km, Club de Golf Llavaneras 13 km og Club de Golf Handicap 1 14 km. Tibidabo, Natupark og Illa Fantasia er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa del Callao, Playa de Ponent, Playa Vilassar de Mar, Platja de Montgat, Playa Masnou og Playa Premià de Mar. Tag en tur med din bil og besøg!

Plaça dels Països Catalans er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Rectoria Parròquia Sant Cristòfol og Parroquia San Juan de Vilasar. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Club de Tennis i Pàdel Premià de Mar. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Barrio de la Mogoda. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Premià de Mar er placeret disse steder: Puig Castellar, Poblat Iberic.

Herregårde og paladser værd at se i nærheden Premià de Mars centrum er Can Font og Casa dels Dofins. Alle inden for gåafstand. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Haver la Nimfa. Museu Romà de Premià de Mar, Museum Premià de Dalt, Museum la Estampación de Premià de Mar og Museum la Mina Vella ligger tæt på byens centrum. En dag på Premià de Mars museum og kunstgallerier?

Nærliggende destinationer, Premià de Mar

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Sabadell Lufthavn, Barcelona-El Prat Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn.Lej en bil i byer i regionen: Billeje Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Premià de Mar, Spanien

Centralt i Premià de Mar beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Premià de Mar kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)