Bedste pris på billeje i Pineda de Mar

Sammenlign priser på biludlejning i byen Pineda de Mar, regionen Catalonia, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pineda de Mar

Sammenlign biludlejningsselskaber Pineda de Mar

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Pineda de Mar.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Pineda de Mar - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Pineda de Mar i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Pineda de Mars rejsecentre, togstationer (Pineda de Mar, Estaciò de Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Sant Pol de Mar og Hostalric Station) og lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn, Sabadell Lufthavn og Barcelona–El Prat Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. I Pineda de Mar er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Budget, Hertz Dream Collection, Goldcar, Alamo, Enterprise, King rent, Autoclick, Flizzr, Dollar, Nomadcar, Firefly, Sixt, InterRent, Thrifty, Hertz, Centauro, Europcar, Avis, Keddy By Europcar, National, Rhodium, Surprice mv.

Pineda de Mar (Pineda) er en by beliggende i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 86. største by i form af beboere i regionen og Spanien 358. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, La Llagosta, Torelló, Sant Genís de Palafolls, Valmanyá, Hortsavinyà, Sant Cebrià de Vallalta og Fogars de Tordera. De omkringliggende større byer, rejsemål er Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb) og Sant Martí (ca 235700 indb). Har omkring 26 200 (2015) indbyggere. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er omkring 12 m. over havoverfladen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Província de Barcelona.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Pineda de Mar. Sognekirke Santa María og Kirke Santa Maria y Sant Nicolau er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Castillo de (Slot) san joan og Castell de (Slot) Santa Florentina er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Pineda de Mar. Palafolls – Castell er spændende gamle fæstninger, slotte og forter at besøge. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Udsigtspunkt Cala Vinyeta y Cala D’en Pere, Udsigtspunkt Platja de La Roca Grossa, El castell og Udsigtspunkt Sant Joan centrale udsigtspunkter.

Museum og kunstgallerier beliggende i Pineda de Mar og kan være interessante er Calella Josep M. Codina i Bagué Municipal Archive Museum, Ambar Koenigsberg og Museum Turisme. Hvis du rejser med børn og gerne vil opleve en forlystelsespark, vandland eller temapark, findes disse muligheder, Parc Aquàtic Water World og Marineland Catalunya. Golf Sant Vicenç de Montalt 16 km, Club de Golf Llavaneras 19 km, Club de Golf Handicap 1 17 km og Club de Golf Angel de Lloret 13 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Platja El Morer, Platja de Pineda, Platja del Camí de la Pomereda, Platja de Les Barques, Platja dels Pins og Platja de Malgrat er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Resortet ligger i nærheden af kysten Costa Maresme. Musik, teater og shows i byen? La Siesta anbefales. Ligger inden for gåafstand.

Nærliggende destinationer, Pineda de Mar

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Girona-Costa Brava Lufthavn, Sammenligne lejebiler Sabadell Lufthavn og Lejebiler Barcelona-El Prat Lufthavn. Billig SUV-udlejning i Pineda de Mar. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Barcelona, Biludlejning Eixample, Billige lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Pineda de Mar, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn, Sabadell Lufthavn og Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pineda de Mar kundeanmeldelser & ratings