Bedste pris på billeje i Palafrugell

Prissammenligning på biludlejning i byen Palafrugell, regionen Catalonia, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Palafrugell

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Palafrugell - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Palafrugells jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn og færge terminaler og havne (Puerto Llafranc). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Palafrugell i Spanien. I Catalonia er biludlejningsselskaber og virksomheder som Thrifty, Dollar, Keddy By Europcar, Hertz, Hertz Dream Collection, Surprice, Alamo, National, Enterprise, InterRent, Centauro, King rent, Nomadcar, Firefly, Europcar, Goldcar, Avis, Rhodium, Autoclick, Flizzr, Sixt, Budget.

Palafrugell er beliggende i kommunen Província de Girona, Catalonia regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 103. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 417. største by. Girona (ca 96200 indb), Figueres (ca 43300 indb), Blanes (ca 40000 indb) og Lloret de Mar (ca 39400 indb) er større nabobyer. Byen ligger omkring 69 m over havets overflade. Der bor ca. 22 400 (2015) indbyggere i byen. Uanset om du kun besøger Palafrugell i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Calonge, la Bisbal d’Empordà, Brugarol, Mont-ras, Armadás, Esclanyà og Santa Margarida er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Få også tips om lokale virksomheder.

Tips og anbefalinger i Palafrugell om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Hvis du rejser med børn og gerne vil opleve en forlystelsespark, vandland eller temapark, findes disse muligheder, Costa Brava Parc d’aventura, Magic Park Platja D Aro, Parc Aquàtic Aquadiver og Parc JOCS. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Sant Sebastià de la Guàrdia. Poblat Ibèric. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Plaça Pot Bo, Placa Priorat de Santa Anna og Plaça Sant Pere er tæt på. Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Puig de Sant Andreu, oppidum from Ullastred og Illa d’en Reixac, Iberian Iron Age village.

Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Parròquia Calella de Palafrugell. Besøg Teater Municipal for at se og opleve teater, musik og shows i city-området. Dipòsit Modernista de Can Mario, Museum Suro, Museo Can Mario de Palafrugell og Fundació Josep Pla ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Botanisk Have de Cap Roig er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os.

Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Romerske ruiner Platja d’Aro. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Platgeta d’en Cosme, Platja del Canadell, Cala Pedrosa, Platja d’Aiguablava, Platja de Port Pelegrí, Cala de Gens, Platja d’en Malaret og Platja Fonda ligger i nærheden. Costa Brava kaldes kystenerne i nærheden. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club Golf d’ Aro-Mas Nou 15 km, Golf d’Aro 15 km og Golf Playa de Pals 9 km. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Castell de (Slot) Begur, Castell de (Slot) Pals, Castell de (Slot) Torroella de Montgrí og Castell-Cap Roig.

Nærliggende destinationer, Palafrugell

Billeje i lufthavne i nærheden: Lejebiler Girona-Costa Brava Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Calella de Palafrugell, Palamós, Castell-Platja d'Aro, L'Estartit og Sant Feliu de Guíxols. Lej en bil i byer i regionen: Lej en bil Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Palafrugell, Spanien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Palafrugell kundeanmeldelser & ratings