Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Manresa

Sammenlign biludlejningsselskaber Manresa

Bedste pris på billeje i Manresa

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Manresa, regionen Catalonia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Thrifty, Sixt, Hertz, Europcar, Budget. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

Hvorfor skal du bestille en bil i Manresa hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Manresa. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

De bedste tips til billeje i Manresa

 1. Søg og bestil i god tid i Manresa, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, babyautostol, børnesæde, GPS, anhængertræk og selepude osv.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Manresa og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Billig biludlejning i Manresa - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Manresas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn og Andorra – La Seu d’Urgell Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Manresa, Spanien. I Catalonia er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis på Carrer de Francesc Moragas 66, Enterprise på Carretera de Vic Número 222, Europcar på Carretera de Vic 248, Budget på Carrer de Francesc Moragas 66 68 L8 mv.

Manresa er en by i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. 25. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 122. største by. De omkringliggende større byer, rejsemål er Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb). la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Vallirana, Corbera de Llobregat, Sant Joan de Vilatorrada, El Guix, Viladordis, el Pont de Vilomara og El Arrabal de Coll d’Arbós er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Uanset om du kun besøger Manresa i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Der bor ca. 76 600 (2015) indbyggere i byen. Byen ligger omkring 241 m over havets overflade. Få også tips om lokale virksomheder.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Manresa? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Castell de (Slot) Boixadors og Castell de (Slot) Castellolí er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. Statuer og monumenter af interessante historiske begivenheder og mennesker som Cueva de San Ignacio. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Aqüeducte de La Colònia Sedó.

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Ca N’Estruc er i nærheden. Parroquia de Sant Pere, Molí de Brotons og Torre del Breny (podium of a roman temple) er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Kommunale Stadion Congost er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Manresa Golf Club 5 km, Club de Golf La Roqueta 5 km og Club de Golf La Mola 22 km.

Escala de l’enteniment er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Park les Homilíes d’Organyà, Park puigterrà og Park la Seu er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er P. Nuestra Señora del Carmen og Santa Maria de Manresa. Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, Museu Comarcal de Manresa, Museum Geologia Valentí Masachs og Museum la Tècnica de Manresa ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Nærliggende destinationer, Manresa

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Sabadell Lufthavn, Lejebiler Barcelona-El Prat Lufthavn og Billeje Andorra-La Seu d'Urgell Lufthavn. Sammenlign leje for en uge, en hel måned, en dag, det antal dage, du ønsker, langsigtet, weekend eller et år i Manresa. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Barcelona, Biludlejning Eixample, Billige lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Manresa, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Sabadell Lufthavn, Reus Tarragona Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Andorra La Seu d'Urgell Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Manresa kundeanmeldelser & ratings