Bedste pris på billeje i Lorca

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Lorca, regionen Murcia, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Hertz, Budget, Avis, Sixt, Thrifty, Europcar. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Lorca

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Lorca - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Lorca i Spanien.

Biludlejning på Lorcas jernbanestationer (Lorca Sutullena jernbanestation, Lorca San Diego jernbanestation og Estación de la Hoya), rejsecentre og lufthavne som Región de Murcia International Lufthavn og Murcia–San Javier Lufthavn, XJR. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis på Calle Médico Antonio Pelegrín Medina 2 A2, Budget España på Campus Universitario A2 Calle Médico Antonio Pelegrín Medina N 2, Budget Murcia på Calle Medico Antonio Pelegrin Medina 2 Campus Universitario.

Om byen Lorca (Llorca, Lorka), som er beliggende i delen Murcia, regionen Murcia, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 3. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 97. største by. Byen er omkring 339 meter over havets overflade. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vera, Puerto Lumbreras, Cuevas del Almanzora, Abarán, Bullas, Albox, Santa Quiteria, El Molinillo, Santa Gertrudis og El Vado. Store nabobyer er Molina de Segura (ca 64100 indb), Alcantarilla (ca 41100 indb) og Mazarrón (ca 35200 indb). Uanset om du kun besøger Lorca i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Har omkring 91 900 (2015) indbyggere. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Lorca busstoppested, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Murcia.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Lorca? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Plaza de Colon og Plaza Calderon de la Barca er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Sognekirke San Mateo, Colegiata de San Patricio, Parroquia San Cristóbal og Kirke Carmen. Museo Azul de la Semana Santa – MASS og Museum Paso Blanco ligger tæt på byens centrum. En dag på Lorcas museum og kunstgallerier?

For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion Francisco Artés Carrasco. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Fæstning og borg Sol. Oplev lokal kultur i et amfiteater, Plaza de Toros ligger tæt på byen. Hvis I vil se og opleve musik, shows og teater i city-området anbefales Teater Guerra. La Bastida de Totana er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Nærliggende destinationer, Lorca

Billeje i lufthavne i nærheden: Billige lejebiler Murcia-Corvera Lufthavn og Murcia-San Javier Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Murcia, Cartagena, Molina de Segura, Alcantarilla og Mazarrón.

Biludlejningsselskaber i Lorca, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og Nomadcar er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Región de Murcia Corvera International Lufthavn og Murcia-San Javier Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Lorca kundeanmeldelser & ratings