Bedste pris på billeje i L'Escala

Prissammenligning på biludlejning i byen L'Escala, regionen Catalonia, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i L'Escala

Sammenlign biludlejningsselskaber L'Escala

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i L'Escala.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i L’Escala - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, L’Escala i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på L’Escalas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn og havne / færgen terminaler som Port de la Clota. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Catalonia er biludlejningsselskaber og virksomheder som Alamo, Sixt, Thrifty, Budget, National, Avis, Keddy By Europcar, Hertz, Enterprise, InterRent, Europcar.

Om byen L’Escala (l’Escala), som er beliggende i delen Província de Girona, regionen Catalonia, Spanien. 187. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 852. største by. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Girona. Girona (ca 96200 indb), Figueres (ca 43300 indb) og Blanes (ca 40000 indb) er større nabobyer. Byen er ca. 15 m. over havoverfladen. Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Calonge, la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Sant Cristòfol de les Fonts, Sant Martí d’Empúries, el Riuet, Cinc Claus, Viladamat og Sobrestany er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. I byen bor der ca. 10 100 (2015). Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Tips og anbefalinger i L’Escala om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Kirke Sant Martí d’Empúries og Sognekirke Sant Pere de L´Escala er fine katedraler og kirker i nærheden. Platja Port d’en Perris, Platja del Moll Grec, Cala Mongó, Platja del Rec del Molí, Platja de Riuet, Platja dels Riells og Platja d’Empúries er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Cavas del Castillo de Perelada, Celler Martin Faixo, Celler de Vilajuïga, Coll de Roses, Empordàlia og Celler Espelt.

På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Pitch and Putt de Castelló d’Empúries 15 km, Golf Playa de Pals 15 km, Mas Pagés Golf 21 km og Club de Golf Peralada 23 km. Castell de (Slot) Torroella de Montgrí, Castell de (Slot) Púbol og Castell de (Slot) Pals er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Citadel Roses og Castell de (Slot) la Trinitat. Græsk necropole El Portitxol, Ruinerne d’Empúries og Dolmen (døde) la Creu d’en Cobertella er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen. Ruinerne d’Empúries og MAC Empúries ligger tæt på byens centrum. En dag på L’Escalas museum og kunstgallerier?

Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er SkyDive Empuriabrava, Parc JOCS og Costa Brava Parc d’aventura. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Butterfly Park Empuriabrava. Skal I se på eksotiske dyr? Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Illa d’en Reixac, Iberian Iron Age village og Puig de Sant Andreu, oppidum from Ullastred. Naturpark Montgrí er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset.

Nærliggende destinationer, L'Escala

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Girona-Costa Brava Lufthavn og Biludlejning Sabadell Lufthavn. Lej en bil under dit ophold i L'Escala og udforsk de omkringliggende områder. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning L'Estartit, Sammenligne lejebiler Empuriabrava, Billeje Roses, Figueres og Cadaqués. Luksus billeje tilbud i L'Escala. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Barcelona, Billeje Eixample, Billige lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i L'Escala, Spanien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil L’Escala kundeanmeldelser & ratings