Bedste pris på billeje i La Savina

Sammenligning af lejebilpriserne i byen La Savina, regionen Balearic Islands, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Sixt, Hertz, Thrifty, Europcar, Budget, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i La Savina

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i La Savina - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på La Savinas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Ibiza Lufthavn og færge terminaler og havne (Puerto de La Savina). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen La Savina, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. I La Savina er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis Formentera Puerto de Calpe 15 på Passatge de Salmadrava A la Marina 2, Ok Formentera på Carrer Proyecto Pi 3 42, Ok Drop Off, Europcar på Pm 820, Europcar på Puerto de la Sabina, Ok Formentera på Carrer de Salmadrava 6 Local 3 Puerto mv.

Information om byen La Savina, beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. 77. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 3191. største by/samfund. I byen bor der ca. 761 (2015). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er omkring 1 meter over havets overflade. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Sant Joan de Labritja, Sant Francesc de Formentera, Sant Josep de sa Talaia, Sa Roqueta, Las Salinas, Es Pujols og Sant Ferran de ses Roques. De omkringliggende større byer, rejsemål er Ibiza (ca 48700 indb), Santa Eulària des Riu (ca 31300 indb) og San Antonio (ca 21900 indb). Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Illes Balears.

Ophold i lang tid i La Savina? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Museu d’Etnografia de Formentera ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Castellum Can Blai er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Aguamar water park.

Cala Saona, Playa des Polp, Playa de La Savina, Playa Caló de s’Oli, Playa Levante, Beso strand, Trucadors strand og Playa de Sa Roqueta er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Plaza de la Constitucion, Plaza Europa og Plaça de les Illes Pitiüses er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Bodega Terramoll og El Rincon De Margarita er i nærheden. Sant Francesc Xavier er fine katedraler og kirker i nærheden. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Can Marroig.

Nærliggende destinationer, La Savina

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Ibiza Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Es Pujols, Platja den Bossa, Ibiza, Cala Llonga og Cala Tarida. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Palma, Calvià, Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i La Savina, Spanien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Ibiza Es Codolar Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil La Savina kundeanmeldelser & ratings