Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i La Savina

Sammenlign biludlejningsselskaber La Savina

Bedste pris på billeje i La Savina

Sammenligning af lejebilpriserne i byen La Savina, regionen Balearic Islands, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Sixt, Hertz, Thrifty, Europcar, Budget, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i La Savina hos Autospain.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i La Savina. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

De bedste tips til billeje i La Savina

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra La Savina.
 2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 3. Søg og bestil i god tid i La Savina, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom børnesæde, babyautostol, tagbøjler, selepude, anhængertræk og GPS osv.
 4. Du kan bestille og leje din bil i La Savina og returnere den et andet sted (one-way).

Billig biludlejning i La Savina - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på La Savinas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Ibiza Lufthavn og færge terminaler og havne (Puerto de La Savina). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen La Savina, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. I La Savina er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis Formentera Puerto de Calpe 15 på Passatge de Salmadrava A la Marina 2, Ok Formentera på Carrer Proyecto Pi 3 42, Ok Drop Off, Europcar på Pm 820, Europcar på Puerto de la Sabina, Ok Formentera på Carrer de Salmadrava 6 Local 3 Puerto mv.

Information om byen La Savina, beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. 77. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 3191. største by/samfund. I byen bor der ca. 761 (2015). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er omkring 1 meter over havets overflade. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Sant Joan de Labritja, Sant Francesc de Formentera, Sant Josep de sa Talaia, Sa Roqueta, Las Salinas, Es Pujols og Sant Ferran de ses Roques. De omkringliggende større byer, rejsemål er Ibiza (ca 48700 indb), Santa Eulària des Riu (ca 31300 indb) og San Antonio (ca 21900 indb). Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Illes Balears.

Ophold i lang tid i La Savina? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Museu d’Etnografia de Formentera ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Castellum Can Blai er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Aguamar water park.

Cala Saona, Playa des Polp, Playa de La Savina, Playa Caló de s’Oli, Playa Levante, Beso strand, Trucadors strand og Playa de Sa Roqueta er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Plaza de la Constitucion, Plaza Europa og Plaça de les Illes Pitiüses er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Bodega Terramoll og El Rincon De Margarita er i nærheden. Sant Francesc Xavier er fine katedraler og kirker i nærheden. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Can Marroig.

Nærliggende destinationer, La Savina

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Ibiza Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Es Pujols, Lejebiler Platja den Bossa, Biludlejning Ibiza, Cala Llonga og Cala Tarida. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du kommer her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Palma, Lej en bil Calvià, Billige lejebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i La Savina, Spanien

Centralt i La Savina beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Ibiza Es Codolar Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil La Savina kundeanmeldelser & ratings