Bedste pris på billeje i La Prosperitat

Sammenligning af lejebilpriserne i distriktet / bydel / forstad La Prosperitat, regionen Catalonia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. På stedet er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Sixt, Budget, Europcar, Hertz, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i La Prosperitat

Sammenlign biludlejningsselskaber La Prosperitat

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i La Prosperitat.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i La Prosperitat - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på La Prosperitats rejsecentre, togstationer (Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio, Barcelona-Clot-Aragó, Montcada I Reixac-Santa Maria, Sant Adrià de Besòs, Montcada I Reixac-Manresa og Badalona) og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn og færge terminaler og havne (Marina de Badalona, Olympic Port, Port Fòrum). Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i distriktet / bydel / forstad La Prosperitat i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I La Prosperitat er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Avis på Carrer de Pallars 457, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129 mv.

Om distriktet / bydel / forstad La Prosperitat (la Prosperitat), som er beliggende i delen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spanien. Er en del af en større by. 85. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 357. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Santa Maria de Montcada, Llefià og Sant Adrià de Besòs. Byen ligger omkring 69 m over havets overflade. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Barcelona. Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb) er større nabobyer. I distriktet / bydel / forstad bor der ca. 26 300 (2015). Torras i Bages, Trinitat Vella, Fabra i Puig, la Pau, Navas og Fondo er metrostationer tæt ved. Nord busstoppested er busstationer og stopper tæt på byen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til La Prosperitat. Fascinerende parker og haver beliggende i de centrale områder er Haver la Segona República, Haver la Casa Bloc og Haver Gatcpac. Park Josep Serra Martí, Park Can Dragó og Park la Maquinista de Sant Andreu er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Tibidabo og Indoor Karting Barcelona er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Sant Miquel, Platja del Besòs, Platja de la Mar Bella, Platja de Sant Sebastià, Platja de la Barceloneta og Platja de Badalona ligger i nærheden.

Musik, teater og shows i byen? Sant Andreu Teater anbefales. Ligger inden for gåafstand. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Masia Can Calopa de Dalt og Ramon Canals er i nærheden. La Maquinista er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Club de Golf Vallromanes 13 km, Golf Can Cuyás 13 km og Real Club de Golf El Prat 18 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Plaça de Harry Walker, Plaça d’Ángel Pestaña og Plaça de les Fonts er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende.

Nærliggende destinationer, La Prosperitat

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Sabadell Lufthavn, Billeje Barcelona-El Prat Lufthavn, Billeje Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i La Prosperitat. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Barcelona, Søg efter billeje i Eixample, Lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i La Prosperitat, Spanien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Tarragona Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil La Prosperitat kundeanmeldelser & ratings