Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Horta

Sammenlign biludlejningsselskaber Horta

Bedste pris på billeje i Horta

Søg og sammenligne priser på biludlejning i distriktet / bydel / forstad Horta, regionen Catalonia, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Sixt, Hertz, Thrifty, Budget, Europcar. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Horta

 1. Du kan bestille og leje din bil i Horta og returnere den et andet sted (one-way).
 2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 3. Søg og bestil i god tid i Horta, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, anhængertræk, børnesæde, selepude, babyautostol og tagbøjler osv.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Hvorfor skal du bestille en bil i Horta hos Autospain.dk!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Horta. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Billig biludlejning i Horta - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i distriktet / bydel / forstad Horta i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Hortas rejsecentre, togstationer (Barcelona-Torre del Baro, Barcelona-Clot-Aragó, Montcada Bifurcacio, Barcelona – Passeig de Gracia, Montcada I Reixac-Santa Maria, Baixador de Vallvidrera Station og Montcada I Reixac-Manresa) og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. I Catalonia er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Europcar på Carrer de Badajoz 168, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Avis A på Carrer de Còrsega 293 mv.

Horta er en forstad / bydel i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en del af en større by. 82. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 347. største by. I distriktet / bydel / forstad bor der ca. 26 700 (2015). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Barcelona. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Santa Maria de Montcada, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs og Llefià. Nærliggende andre større byer er Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb) og Sant Martí (ca 235700 indb). Byen er ca. 117 m. over havoverfladen. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Nord busstoppested, der ligger inden for gåafstand. Metrostationer tæt på Horta er Fabra i Puig, Torras i Bages, Vallcarca, Trinitat Vella, Navas og Lesseps. Få også tips om lokale virksomheder.

Ophold i lang tid i Horta? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Ca N’Estruc, Caves Montau de Sadurní, Ramon Canals og Masia Can Calopa de Dalt. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Velòdrom dHorta. Platja de Sant Miquel, Platja de la Barceloneta, Platja de Badalona, Platja de Sant Sebastià, Platja de la Nova Mar Bella, Platja del Besòs og Platja de la Mar Bella er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade.

Golfrejse og billeje? Golf Can Cuyás 10 km og Club de Golf de San Cugat 7 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Fascinerende parker og haver beliggende i de centrale områder er Haver la Segona República og Haver Rosa Luxemburg. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i distriktet / bydel / forstad er Park Josep Serra Martí og Bypark Nou Barris. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Natupark og Tibidabo. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring distriktet / bydel / forstad er Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona. Skal I se på eksotiske dyr?

Nærliggende destinationer, Horta

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Sabadell Lufthavn, Billige lejebiler Barcelona-El Prat Lufthavn, Søg efter billeje i Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Barcelona, Lej en bil Eixample, Lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Horta, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Tarragona Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Horta kundeanmeldelser & ratings