Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Girona

Sammenlign biludlejningsselskaber Girona

Bedste pris på billeje i Girona

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Girona, regionen Catalonia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget, Sixt, Thrifty, Avis, Europcar, Hertz mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Girona hos Autospain.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

De bedste tips til billeje i Girona

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Girona.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Girona og returnere den et andet sted (one-way).

Billig biludlejning i Girona - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i GironaSammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Girona i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Gironas jernbanestationer (Girona jernbanestation, Fornells de la Selva Station, Bordils-Juia, Riudellots og Caldes de Malavella Station) rejsecentre og lufthavne som Girona-Costa Brava Lufthavn og Sabadell Lufthavn, GRO. I Catalonia ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Thrifty Gerona på Carrer 33, National på Estación de Tren Plaza de España, Sixt Renfe på Carrer 33, Avis på Estación de Tren Plaza de España 11, Alamo på Estación de Tren Plaza de España, Budget på Estación Ave Plaza de España, Hertz Estació de Ferrocarril på Carrer 33, Europcar på Estacion de Tren Plaça Espanya, Enterprise på Estacion de Tren Ave Plaza de España.

Girona (Gerona) er en by i kommunen Província de Girona, Catalonia regionen, Spanien. Er centralt beliggende i området. 20. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 94. største by. Der bor ca. 96 200 (2015) indbyggere i byen. Uanset om du kun besøger Girona i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er la Garriga, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Torelló, Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Sant Ponç, Santa Eugènia de Ter, Sant Daniel og la Creueta. Byen ligger omkring 81 m over havets overflade. Mataró (ca 121700 indb), Granollers (ca 60700 indb), Mollet del Vallès (ca 52500 indb) og Figueres (ca 43300 indb) er større nabobyer. Estació d’autobusos er busstationer og stopper tæt på byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Província de Girona.

Forslag og tips til at gøre i Girona, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Pitch & putt Franciac 13 km, Club Golf d’ Aro-Mas Nou 23 km, P.G.A. Golf de Cataluña 15 km og Club de Golf de Girona 6 km. Castell de (Slot) Púbol og Palau Sacosta Slot er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Castell de (Slot) Montjuïc. Kommunale Stadion Montilivi er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Kulturcentre som Casa de Cultura de Girona ligger tæt på centrum.

Hvorfor ikke besøge Sala La Planeta, Carlos Sala Pí og El Canal, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Girona. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Antic Hospital de Santa Caterina, Pujada de Sant Domenec og Centro Ciudad. Haver la Muralla og Haver la Devesa er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Park Sofi, El Calvari og Park Central er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Statuer og monumenter af interessante historiske begivenheder og mennesker som Banys Àrabs. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Placa de la Consitucio, Plaça Del Ou, Plaça de la Catedral og Plaça de la Independència.

Museu d’Art, Museu d’Història dels Jueus og Fundacio Rafael Maso / Casa Maso ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Basilika Sant Feliu, Katedral Girona og Sognekirke Santa Susana del Mercadal er fine katedraler og kirker i nærheden. Fint kloster eller munkekloster/nonnekloster beliggende på kort afstand Kloster Sant Pere de Galligants og Kloster Sant Daniel.

Nærliggende destinationer, Girona

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Girona-Costa Brava Lufthavn, Billeje Sabadell Lufthavn og Billige lejebiler Barcelona-El Prat Lufthavn. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i Girona. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Barcelona, Søg efter billeje i Eixample, Biludlejning L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Girona, Spanien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sabadell Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Girona kundeanmeldelser & ratings