Bedste pris på billeje i Es Canar

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Es Canar, regionen Balearic Islands, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Undersøg biludlejere som Hertz, Sixt, Europcar, Budget, Thrifty, Avis mv. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Es Canar

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Es Canar - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Es Canars jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Ibiza Lufthavn og havne / færgen terminaler som Marina Santa Eulalia. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Es Canar i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Balearic Islands, Class på Carrer de Cèsar Puget Riquer 21 Santa Eulària Des Riu, Europcar Ibiza på Ctra Es Cana Km 1 2 Santa Eulalia Ibiza, Europcar på Carrer de Cèsar Puget Riquer Santa Eulària Des Riu, Class Ibiza på Calle S´aljub S N Ed Montemar.

Information om byen Es Canar, beliggende i kommunen Illes Balears, Balearic Islands regionen, Spanien. 83. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 6529. største by/samfund. Nærliggende andre større byer er Ibiza (ca 48700 indb), Santa Eulària des Riu (ca 31300 indb) og San Antonio (ca 21900 indb). I byen bor der ca. – (2015). Byen er omkring 6 m. over havoverfladen. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Sant Joan de Labritja, Sant Francesc de Formentera, Sant Josep de sa Talaia, S’Argamasa, Cala Llenya, Can Codolar og Sant Carles de Peralta. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Estacion Autobuses Santa Eulalia, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Illes Balears.

Forslag og tips til at gøre i Es Canar, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Plaza de Lepanto og Plaza del Cañón er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Golf de Ibiza II 10 km og Golf de Ibiza 9 km. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er La Muralla Ibiza, Cala d’en Serra og Portal de ses Taules.

Kirke San Carlos og Iglesia Nuestra Señora de Jesús er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Campo de futbol og Ibiza Climbing er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Platja Pou d’es Lleo, Platja de Castello, Platja des Canar, Platja de Llenya, Playa S’Argamassa, Playa Martina og Platja de Nova er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Musik, teater og shows i byen? Palacio de Congresos de Ibiza anbefales. Ligger inden for gåafstand.

Museum og kunstgallerier beliggende i Es Canar og kan være interessante er Museo Etnologico de Santa Eulalia del Río og Acueducto púnico romano Sargamassa. Karting San Antonio, Slingshot Ibiza Amusement Park og Aguamar water park er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Shop og gør fund lokalt på Mercadillo Las Dalias, markeder, der er tæt på og værd at se. Udsigtspunkt la Muralla Dalt Vila og Udsigtspunkt Cala Blanca er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Park Recreativo er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. El Rincon De Margarita er nærliggende vinmarker og vinproducenter.

Nærliggende destinationer, Es Canar

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Ibiza Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Santa Eulària des Riu, Cala Llonga, Cala de Portinatx, Ibiza og Platja den Bossa. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Palma, Calvià, Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Biludlejningsselskaber i Es Canar, Spanien

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Ibiza Es Codolar Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Es Canar kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)