Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Corvera de Asturias

Sammenlign biludlejningsselskaber Corvera de Asturias

Bedste pris på billeje i Corvera de Asturias

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Corvera de Asturias, regionen Asturias, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Budget, Sixt, Hertz, Europcar, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Corvera de Asturias

 1. Søg og bestil i god tid i Corvera de Asturias, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, anhængertræk, børnesæde, babyautostol, GPS og tagbøjler osv.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Corvera de Asturias.
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

Hvorfor skal du bestille en bil i Corvera de Asturias hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Corvera de Asturias. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

Billig biludlejning i Corvera de Asturias - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Corvera de Asturiass jernbanestationer (La Rocica, Avilés/Apdro, Piedras Blancas, Villabona de Asturias, Villabona Tabladiello, Santiago del Monte og Estación de Lugo de Llanera) rejsecentre og lufthavne som Asturias Lufthavn. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Corvera de Asturias i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Asturias er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses Avilés, Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares S N Avilés, Avis på Avenida Telares 24 Avilés mv.

Om byen Corvera de Asturias (Corvera), som er beliggende i delen Province of Asturias, regionen Asturias, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 7. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 591. største by. Store nabobyer er Gijón (ca 277600 indb), Oviedo (ca 224000 indb), Avilés (ca 84200 indb) og Sama (ca 45600 indb). Villaviciosa, Pola de Laviana, Lugones, Llanera, Pola de Lena, Ruayer, Pola de Siero, Los Campos, Les Vegues, Overo og El Pino er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Byen er omkring 57 meter over havets overflade. I byen bor ca. 16 000 (2015). Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Corvera de Asturias. Få også tips om lokale virksomheder.

Forslag og tips til at gøre i Corvera de Asturias, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Golf La Fresneda 15 km, Real Club de Golf de Castiello 21 km, Club de Golf La Barganiza 15 km og Los Balagares Golf 1 km. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Kirke San Esteban de Molleda, Parroquia Nuestra Señora de las Mareas, Kirke San Nicolás og Sognekirke Santo Tomás de Cantorbery. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Teater Llar Corvera, Teater Palacio Valdés Y Auditorium Casa Municipal de Cultura og Kulturcenter Corvera de Asturias.

Horreo Molleda de Abajo og La Foncalada ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Sidra Trabanco, Vinos Santamarta og Sidra Menéndez er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa del Espartal og Playa Llodero. Tag en tur med din bil og besøg! Stadion Santa Bárbara og Stadion Román Suárez Puerta er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Kulturcentre som Casa Municipal de Cultura de Avilés ligger tæt på centrum.

Indkøbscentre såsom Parque Astur og El Corte Inglés er tæt på, hvis du har lyst til shopping. Núcleo Zoológico El Bosque er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er La Casa de la Torre o Casa Amarilla, Chalet de Solís og Palads Camposagrado. Castillo Medieval Soto del Barco er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Corvera de Asturias. Park infantil San Ramón/Las Vinadas, Área recreativa del embalse de Trasona Gavitos og Park la Luz er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Museum la Historia Urbana de Avilés, Kulturcenter Internacional Oscar Niemeyer og Museo Alfercam ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Nærliggende destinationer, Corvera de Asturias

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Asturias Lufthavn og Søg efter billeje i León Lufthavn. Luksus billeje tilbud i Corvera de Asturias. Billeje i nærliggende byer: Billeje Avilés, Billige lejebiler Natahoyo, Søg efter billeje Gijón, Oviedo og Sama. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Gijón, Biludlejning Oviedo, Billeje Avilés, Sama og Mieres.

Biludlejningsselskaber i Corvera de Asturias, Spanien

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Asturias Ranón Santiago del Monte Castrillón Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Corvera de Asturias kundeanmeldelser & ratings