Bedste pris på billeje i Avilés

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Avilés, regionen Asturias, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Hertz, Sixt, Budget, Europcar, Avis mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Avilés

Sammenlign biludlejningsselskaber Avilés

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Avilés.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Avilés - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Aviléss rejsecentre, togstationer (Avilés/Apdro, La Rocica, Piedras Blancas, Santiago del Monte, Villabona de Asturias, San Esteban og Villabona Tabladiello) og lufthavne som Asturias Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Avilés i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Avis på Avenida Telares 24, Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses, Budget på Plaza Pinole 3 Gijón, Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Avilés er beliggende i kommunen Province of Asturias, Asturias regionen, Spanien og er en by. Er den 3. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 104. største by. Gijón (ca 277600 indb), Oviedo (ca 224000 indb) og Sama (ca 45600 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er ca. 26 m. over havoverfladen. Villaviciosa, Pola de Laviana, Lugones, Llanera, Pola de Lena, Pola de Siero, Tineo, Heros, Entreviñas, Caliero og Llaranes er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Der bor ca. 84 200 (2015) indbyggere i byen. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Avilés. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Province of Asturias.

Ophold i lang tid i Avilés? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Park infantil San Ramón/Las Vinadas, Park la Luz og Área recreativa del embalse de Trasona Gavitos er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Aviléss centrum er Palads Báscones, La Casa de la Torre o Casa Amarilla, Chalet de Solís, Palads Camposagrado og Palads Valdecarzana y Vallehermoso. Alle inden for gåafstand. Castillo Medieval Soto del Barco er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Vinos Santamarta er i nærheden.

Playa del Espartal og Playa Llodero er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Iglesia Santa Maria de Cancienes, Sognekirke Santo Tomás de Cantorbery, Parroquia Nuestra Señora de las Mareas og Kirke San Esteban de Molleda er fine katedraler og kirker i nærheden. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Real Club de Tenis Aviles. Se feriestedets hold spille? Eller se en koncert? Se fodbold? Tæt på centrum er Stadion Santa Bárbara og Stadion Román Suárez Puerta. Rekreation og aktiviteter? Casa Municipal de Cultura de Avilés ligger tæt på byens centrum. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Golf La Barganiza 19 km, Club de Golf La Morgal 16 km, Los Balagares Golf 3 km og Club de Golf La Fresneda 19 km.

Parque Astur og El Corte Inglés er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Hvorfor ikke besøge Teater Llar Corvera, Kulturcenter Corvera de Asturias og Teater Palacio Valdés Y Auditorium Casa Municipal de Cultura, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Avilés. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museum Anclas Philippe Cousteau, Kulturcenter Internacional Oscar Niemeyer, Museum la Historia Urbana de Avilés og Museo Alfercam. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Horreo Molleda de Abajo og La Foncalada.

Nærliggende destinationer, Avilés

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Asturias Lufthavn og Lejebiler León Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Gijón, Biludlejning Oviedo, Billige lejebiler Sama, Mieres og Natahoyo.

Biludlejningsselskaber i Avilés, Spanien

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og Nomadcar. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Asturias Ranón Santiago del Monte Castrillón Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Avilés kundeanmeldelser & ratings