Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Barri de Sant Andreu

Sammenlign biludlejningsselskaber Barri de Sant Andreu

Bedste pris på billeje i Barri de Sant Andreu

Sammenligning af lejebilpriserne i distriktet / bydel / forstad Barri de Sant Andreu, regionen Catalonia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende findes biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, Thrifty, Hertz, Sixt, Avis, Budget mv. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Barri de Sant Andreu hos Autospain.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Barri de Sant Andreu. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

De bedste tips til billeje i Barri de Sant Andreu

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Søg og bestil i god tid i Barri de Sant Andreu, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, babyautostol, tagbøjler, børnesæde, anhængertræk og selepude osv.
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Barri de Sant Andreu.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Barri de Sant Andreu og returnere den et andet sted (one-way).

Billig biludlejning i Barri de Sant Andreu - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Barri de Sant Andreus jernbanestationer (Barcelona-Torre del Baro, Barcelona-Clot-Aragó, Sant Adrià de Besòs, Montcada Bifurcacio, Badalona, Montcada I Reixac-Manresa, Montcada I Reixac-Santa Maria og Barcelona – Passeig de Gracia) rejsecentre og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn og færge terminaler og havne (Marina de Badalona, Olympic Port, Port Fòrum).

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i distriktet / bydel / forstad Barri de Sant Andreu, Spanien. I Barri de Sant Andreu er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Hertz på Carrer Despronceda 6, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Thrifty Hotel Hesperia del Mar på Hotel Nh Hesperia del Mar, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Avis på Carrer de Pallars 457, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Thrifty på Carrer Despronceda 6, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129 mv.

Barri de Sant Andreu er en forstad / bydel i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en del af en større by. 34. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 165. største by. Byen er ca. 38 m. over havoverfladen. En by på omkring 56 800 (2015) indbyggere. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Santa Coloma de Gramenet, Llefià, Sant Adrià de Besòs, San Adrian de Besos og Santa Maria de Montcada er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de Barcelona. Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb) og Sant Martí (ca 235700 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Metrostationer tæt på Barri de Sant Andreu er Torras i Bages, Fabra i Puig, Trinitat Vella, la Pau, Navas, Besòs og Fondo. Nord busstoppested er busstationer og stopper tæt på byen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Tips og anbefalinger i Barri de Sant Andreu om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Platja de la Mar Bella, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Montgat, Platja de Badalona, Platja del Besòs, Platja de Sant Sebastià og Platja de Sant Miquel. De er alle tæt på distriktet / bydel / forstad. Oplev en smuk botanisk have? Haver la Casa Bloc, Haver Gatcpac og Haver la Segona República ligger inden for gåafstand. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park la Pegaso, Park la Maquinista de Sant Andreu og Park la Guineueta. Masia Can Calopa de Dalt er vinmarker og vinproducenter beliggende tæt ved.

Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Real Club de Golf El Prat 19 km, Golf Sant Joan 13 km og Club de Golf de San Cugat 10 km. Hvis I vil se og opleve musik, shows og teater i city-området anbefales Sant Andreu Teater. Indkøbscentre såsom La Maquinista er tæt på, hvis du har lyst til shopping. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Plaça de les Fonts, Plaça de Harry Walker og Plaça d’Ángel Pestaña er tæt på. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Tibidabo og Indoor Karting Barcelona. Leder du efter akvarium, tropiske huse, zoologiske haver, tropicarium, zoo og terrarium er i nærheden for eksempel, Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona et besøg værd.

Nærliggende destinationer, Barri de Sant Andreu

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Sabadell Lufthavn, Søg efter billeje i Barcelona-El Prat Lufthavn og Lej en bil Girona-Costa Brava Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Barcelona, Biludlejning Eixample, Søg efter billeje L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i Barri de Sant Andreu, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Sabadell Lufthavn, Reus Tarragona Lufthavn og Girona-Costa Brava Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Barri de Sant Andreu kundeanmeldelser & ratings