Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Arteixo

Sammenlign biludlejningsselskaber Arteixo

Bedste pris på billeje i Arteixo

Sammenlign priser på biludlejning i byen Arteixo, regionen Galicien, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Arteixo - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Arteixos rejsecentre, togstationer (Uxes, Elviña-Universidade, A Coruña jernbanestation, Cerceda-Meirama, O Burgo Santiago og Cambre) og lufthavne som A Coruña Lufthavn og Santiago de Compostela Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner.

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Arteixo, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Galicien, Avis, Sixt, Dollar, Firefly, Alamo, Centauro, Nomadcar, King rent, Thrifty, Hertz Dream Collection, Budget, Keddy By Europcar, Autoclick, Hertz, Surprice, Europcar, InterRent, Enterprise, Goldcar, Flizzr, National, Rhodium.

Arteixo er beliggende i kommunen Provincia da Coruña, Galicien regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 13. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 308. største by. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Sada, Fene, Betanzos, Ordes, As Pontes de García Rodríguez, A Baiuca, Lañas, Loureda og Barrañán. Byen er ca. 24 m. over havoverfladen. Store nabobyer er A Coruña (ca 246100 indb), Santiago de Compostela (ca 95100 indb), Ferrol (ca 74300 indb) og Narón (ca 37700 indb). Har omkring 29 800 (2015) indbyggere. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Provincia da Coruña. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia da Coruña.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Arteixo? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Praia de Repibelo, Playa Balcobo, Playa Trei og Praia de Sabón er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Sognekirke Santiago de Arteixo. For at se hele Arteixo fra et udsigtspunkt, kan du besøge Udsigtspunkt San Pedro.

Campo de Golf Municipal Torre de Hércules 13 km, Club de Golf A Coruña 7 km og Hercules Clube de Golf 4 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museu A Baiuca, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Villa Isabel. Castillo de (Slot) San Antón er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, R. Pose og Viños de Sada.

Nærliggende destinationer, Arteixo

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje A Coruña Lufthavn og Lejebiler Santiago de Compostela Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Vigo, Biludlejning A Coruña, Billige lejebiler Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Biludlejningsselskaber i Arteixo, Spanien

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som A Coruña Alvedro Lufthavn og Santiago de Compostela Lavacolla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Arteixo kundeanmeldelser & ratings