Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Rota

Sammenlign biludlejningsselskaber Rota

Bedste pris på billeje i Rota

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Rota, regionen Andalusien, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.

De bedste tips til billeje i Rota

 1. Søg og bestil i god tid i Rota, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, GPS, tagbøjler, babyautostol, anhængertræk og børnesæde osv.
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Du kan bestille og leje din bil i Rota og returnere den et andet sted (one-way).
 4. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.

Hvorfor skal du bestille en bil i Rota hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Rota. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.

Billig biludlejning i Rota - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Rota i Spanien. Billeje på Rotas lufthavne som Naval Station Rota, Jerez Lufthavn og Morón Air Base, ROZ, togstationer (Cadiz jernbanestation, El Puerto de Santa María jernbanestation og Cadiz-Estadio) og rejsecentre osv og havne / færgen terminaler som Puerto Deportivo de Rota. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. I Andalusien er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Goldenrent, Europcar på Hotel Playa de la Luz Avenida de la Diputación mv.

Rota er en by beliggende i kommunen Provincia de Cádiz, Andalusien regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 47. største by i form af beboere i regionen og Spanien 318. største by. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vejer de la Frontera, Medina Sidonia, Bornos, El Cuervo, Trebujena, Alcalá de los Gazules, Paterna de Rivera, Almadraba, El Campillo, Inmaculada, Costa Ballena og Vista Hermosa. Beliggende omkring 18 meter over havoverfladen. De omkringliggende større byer, rejsemål er Jerez de la Frontera (ca 207500 indb), Cadiz (ca 126800 indb), San Fernando (ca 96400 indb) og El Puerto de Santa María (ca 87700 indb). I byen bor der ca. 29 200 (2015). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Provincia de Cádiz.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Rota, der kan være værd at besøge under din ferie. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Palads Villa Real Purullena. Castillo de (Slot) Santa Catalina, Castillo de (Slot) San Lorenzo del Puntal, Castillo de (Slot) San Sebastián og Castillo de (Slot) Santiago er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Besøg gamle fæstninger, slotte og forter, såsom Bastion Calendaria og Fort La Cortadura. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Rota Club de Golf 1 km, Golf El Puerto 10 km og Club de Golf Vista Hermosa 10 km. Slot Sancti Petri er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Playa de Fuentebravía, Playa de la Costilla, Playa de Pejina, Playa del Chorrillo, Playa de Punta Candor, Playa Bonita Rota, Platja Matanda og Playa El Ancla ligger i nærheden. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Gonzalez Byass, Rey Fernando De Castilla, Marqués Del Real Tesoro, Barbadillo, Valdivia, Lustau og Herederos de Argueso er i nærheden. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Atlántico, Park El Mayeto, Paruqe Laguna del Moral og Corrales de Rota. Plaza de Jesus Nazareno, Plaza del Padre Eugenio og Plaza Mirador de las Almenas er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende.

Minigolf Bahía er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Zoobotanico Jerez. Skal I se på eksotiske dyr? Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Sognekirke Nuestra Señora del Mar og Parroquia Nuestra Señora de la O.

Nærliggende destinationer, Rota

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Naval Station Rota Lufthavn, Sammenligne lejebiler Jerez Lufthavn, Søg efter billeje i Morón Air Base, Sevilla-San Pablo Lufthavn og Algeciras Heliport. Lej en bil under dit ophold i Rota og udforsk de omkringliggende områder. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Sevilla, Biludlejning Málaga, Lejebiler Cordoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Biludlejningsselskaber i Rota, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Naval Station Rota Lufthavn, Jerez de la Frontera La Parra Lufthavn og Morón Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Rota kundeanmeldelser & ratings