Bedste pris på billeje i Puerto Rico

Sammenlign priser på biludlejning i byen Puerto Rico, regionen Kanariske Øer, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende er biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt, Hertz, Budget, Avis, Thrifty, Europcar mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Puerto Rico

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Puerto Rico - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Puerto Rico i Spanien. Biludlejning på Puerto Ricos rejsecentre, togstationer og lufthavne som Gran Canaria Lufthavn og Tenerife Syd Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Marina de Puerto Rico, Puerto Deportivo Puerto Rico og Puerto Anfi. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Centralt i Puerto Rico beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Pepecar på Avenida Tomás Roca Bosch 45 Mogan, Orlando på Avda de la Cornisa C C Europa Local 23b, Avia Car på Calle Tasartico 0, Avis på Avenida el Hierro mv.

Information om byen Puerto Rico, beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. 47. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 803. største by/samfund. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Provincia de Las Palmas. Byen ligger omkring 10 m over havets overflade. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vecindario, Guia, Teror, Valsequillo de Gran Canaria, San Nicolás, Vega de San Mateo, Moya, Amadores, Patalavaca, La Playa de Arguineguín og Taurito. Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb), Santa Lucía (ca 63600 indb) og San Bartolomé de Tirajana (ca 52200 indb) er større nabobyer. I byen bor ca. 11 000 (2015). Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Las Palmas.

På besøg og turist i Puerto Rico? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Vindmølle og Arkæologisk sted Cañada de Los Gatos. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Puerto Rico er placeret disse steder: Arkæologiske websted Llanillo. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Playa de Balitos, Playa de Tiritaña, Playa de Cura, Playa de Patalavaca, Playa Taurito, Playa de Puerto Rico, Playa de Tauro og Playa Anfi del Mar Beach. De er alle tæt på byen. Palmitos Park, Aqualand Maspalomas og Lago Taurito Parque Acuático er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien.

Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er El Cardenal. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Bodegas Tunte og Bodega Las Tirajanas. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Meloneras Golf 10 km, Campo de Golf Maspalomas 13 km og Salobre Golf & Resort 7 km. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Comercial Puerto Rico. Mogan, Pasarela centre og Europa Shopping Centre! Degollada de La Yegua og Udsigtspunkt Hotel Riu Maspalomas er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Angry Birds Activity Park er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset.

Nærliggende destinationer, Puerto Rico

Billeje i lufthavne i nærheden: Billige lejebiler Gran Canaria Lufthavn og Tenerife Syd Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Lejebiler La Playa de Arguineguín, Mogán, Meloneras, Maspalomas og Playa del Ingles. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Puerto Rico, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn og Tenerife Syd Reina Sofía Granadilla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Puerto Rico kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)