Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Puerto Rico

Sammenlign biludlejningsselskaber Puerto Rico

Bedste pris på billeje i Puerto Rico

Sammenlign priser på biludlejning i byen Puerto Rico, regionen Kanariske Øer, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende er biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt, Hertz, Budget, Avis, Thrifty, Europcar mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Puerto Rico

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Puerto Rico og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Søg og bestil i god tid i Puerto Rico, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, tagbøjler, babyautostol, børnesæde, selepude og anhængertræk osv.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.

Hvorfor skal du bestille en bil i Puerto Rico hos Autospain.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Puerto Rico. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Billig biludlejning i Puerto Rico - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Puerto Rico i Spanien. Biludlejning på Puerto Ricos rejsecentre, togstationer og lufthavne som Gran Canaria Lufthavn og Tenerife Syd Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Marina de Puerto Rico, Puerto Deportivo Puerto Rico og Puerto Anfi. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Centralt i Puerto Rico beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Pepecar på Avenida Tomás Roca Bosch 45 Mogan, Orlando på Avda de la Cornisa C C Europa Local 23b, Avia Car på Calle Tasartico 0, Avis på Avenida el Hierro mv.

Information om byen Puerto Rico, beliggende i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariske Øer regionen, Spanien. 47. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 803. største by/samfund. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Provincia de Las Palmas. Byen ligger omkring 10 m over havets overflade. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vecindario, Guia, Teror, Valsequillo de Gran Canaria, San Nicolás, Vega de San Mateo, Moya, Amadores, Patalavaca, La Playa de Arguineguín og Taurito. Las Palmas de Gran Canaria (ca 381800 indb), Telde (ca 100000 indb), Santa Lucía (ca 63600 indb) og San Bartolomé de Tirajana (ca 52200 indb) er større nabobyer. I byen bor ca. 11 000 (2015). Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Las Palmas.

På besøg og turist i Puerto Rico? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Vindmølle og Arkæologisk sted Cañada de Los Gatos. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Puerto Rico er placeret disse steder: Arkæologiske websted Llanillo. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Playa de Balitos, Playa de Tiritaña, Playa de Cura, Playa de Patalavaca, Playa Taurito, Playa de Puerto Rico, Playa de Tauro og Playa Anfi del Mar Beach. De er alle tæt på byen. Palmitos Park, Aqualand Maspalomas og Lago Taurito Parque Acuático er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien.

Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er El Cardenal. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Bodegas Tunte og Bodega Las Tirajanas. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Meloneras Golf 10 km, Campo de Golf Maspalomas 13 km og Salobre Golf & Resort 7 km. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Comercial Puerto Rico. Mogan, Pasarela centre og Europa Shopping Centre! Degollada de La Yegua og Udsigtspunkt Hotel Riu Maspalomas er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Angry Birds Activity Park er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset.

Nærliggende destinationer, Puerto Rico

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Gran Canaria Lufthavn, Søg efter billeje Tenerife Syd Lufthavn og Billige lejebiler Tenerife Nord Lufthavn. Luksus billeje tilbud i Puerto Rico. Billeje i nærliggende byer: Lejebiler La Playa de Arguineguín, Lej en bil Mogán, Biludlejning Meloneras, Maspalomas og Playa del Ingles. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Las Palmas de Gran Canaria, Sammenligne lejebiler Santa Cruz de Tenerife, Biludlejning La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Puerto Rico, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Gran Canaria Gando Las Palmas Lufthavn og Tenerife Syd Reina Sofía Granadilla Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Puerto Rico kundeanmeldelser & ratings