Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pozuelo de Alarcón

Sammenlign biludlejningsselskaber Pozuelo de Alarcón

Bedste pris på billeje i Pozuelo de Alarcón

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Pozuelo de Alarcón, regionen Madrid, Spanien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Thrifty, Budget mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Pozuelo de Alarcón hos Autospain.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Pozuelo de Alarcón. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

De bedste tips til billeje i Pozuelo de Alarcón

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Pozuelo de Alarcón og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Pozuelo de Alarcón.
 4. Søg og bestil i god tid i Pozuelo de Alarcón, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, babyautostol, GPS, selepude, børnesæde og anhængertræk osv.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

Billig biludlejning i Pozuelo de Alarcón - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Pozuelo de Alarcóns rejsecentre, togstationer (Estación de Pozuelo, Príncipe Pío, Estación de San José de Valderos, Estación Imperial, Estación de Alcorcón, Estación de Tribunal, Estación de Chamberí og Estación de Pitis) og lufthavne som Madrid-Barajas Lufthavn og Madrid–Torrejón Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Pozuelo de Alarcón, Spanien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Europcar på El Barrial Estacionrenfe el Barrial Calle Rafael Boti, Avis på Vía de Las dos Castillas 31, Budget España på Avda Pablo Vi 9 Local 5a.

Pozuelo de Alarcón (Pozuelo) er beliggende i kommunen Provincia de Madrid, Madrid regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 31. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 110. største by. Har omkring 82 400 (2015) indbyggere. El Escorial, Guadarrama, Paracuellos de Jarama, Las Matas, Arroyomolinos, Torrijos, Alpedrete, Somosaguas, Colonia Los Angeles, Ciudad de la Imagen og Arroyo Meaques er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Byen er omkring 704 m. over havoverfladen. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Pozuelo de Alarcón. Nærliggende andre større byer er Madrid (ca 3255900 indb), Latina (ca 256600 indb) og Carabanchel (ca 253700 indb). Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Parque Empresarial La Finca og Concha Espina. Skal du med metro? Disse stationer ligger nær byen: Las Águilas, Cuatro Vientos, Aluche, Carabanchel Alto, La Fortuna, La Peseta, Rios Rosas og Alonso Cano. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Pozuelo de Alarcón. Få et overblik over hele byen? Udsigtspunkt Ensanche, Faro de Moncloa og The Roof ligger i gåafstand fra byens centrum. Cerro Perdigones Park og Park Fuente de la Salud er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Golfrejse og billeje? Centro de Tecnificación de Golf 6 km, Las Rejas 5 km, Campo de Golf de Banco Santander 6 km og Campo de Golf Somosaguas 3 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Tæt på centrum er sportsbaner og sportsområder såsom Estadio Carlos Ruiz.

Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Plaza del Padre Vallet og Plaza de la Coronacion. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Pozuelo de Alarcóns centrum er Palads La Zarzuela, Casa de La Panadería og Palacio Real. Alle inden for gåafstand. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Muñoz Martin, Bodegas Elías Álamo og Ricardo Benito. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Parque de Atracciones Madrid, Travel Parks og Parques Reunidos. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Zoo Aquarium de Madrid og Faunia.

Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Tumba de (Grav) Largo Caballero, Tårnet los Lujanes og Cinco Gremios Mayores. Musik, teater og shows i byen? MIRA Teater og Auditorium El Torreón anbefales. Ligger inden for gåafstand. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Sognekirke la Asunción de Nuestra Señora.

Nærliggende destinationer, Pozuelo de Alarcón

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Madrid-Barajas Lufthavn og Søg efter billeje i Madrid-Torrejón Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Madrid, Biludlejning Latina, Billeje Carabanchel, Puente de Vallecas og Ciudad Lineal.

Biludlejningsselskaber i Pozuelo de Alarcón, Spanien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Adolfo Suárez Madrid-Barajas Lufthavn og Torrejón de Ardoz Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pozuelo de Alarcón kundeanmeldelser & ratings