Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ponferrada

Sammenlign biludlejningsselskaber Ponferrada

Bedste pris på billeje i Ponferrada

Prissammenligning på biludlejning i byen Ponferrada, regionen Castille and León, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Centralt beliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz, Sixt, Avis, Thrifty, Europcar, Budget mv. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

Hvorfor skal du bestille en bil i Ponferrada hos Autospain.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Ponferrada. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

De bedste tips til billeje i Ponferrada

 1. Søg og bestil i god tid i Ponferrada, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom anhængertræk, babyautostol, børnesæde, selepude, tagbøjler og GPS osv.
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Du kan bestille og leje din bil i Ponferrada og returnere den et andet sted (one-way).
 4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Ponferrada.

Billig biludlejning i Ponferrada - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Ponferradas jernbanestationer (Ponferrada jernbanestation, Posada del Bierzo og Estación de Bembibre), rejsecentre og lufthavne som León Lufthavn, PFE. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Ponferrada i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Ponferrada er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Enterprise på Estacion de Tren Avenida el Ferrocarril, Avis Mateo Garza 23 på Calle Mateo Garza 23, Avis på Calle Mateo Garza 23, National på Estación de Tren Avenida el Ferrocarril, Alamo på Estación de Tren Avenida el Ferrocarril mv.

Ponferrada (Pomeriada) er en by i kommunen Provincia de León, Castille and León regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 6. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 133. største by. Nærliggende andre større byer er O Barco de Valdeorras (ca 14200 indb), Astorga (ca 12100 indb), La Bañeza (ca 11100 indb) og Villablino (ca 10700 indb). Byen er omkring 519 meter over havets overflade. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. I byen bor der ca. 68 700 (2015). Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Cangas del Narcea, O Barco de Valdeorras, Sarria, Astorga, La Bañeza, Otero, Santo Tomás de las Ollas, San Lorenzo og Campo. Ponferrada busstoppested er busstationer og stopper tæt på byen. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de León.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Ponferrada. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Club de Golf El Bierzo 7 km. Tæt på centrum er sportsbaner og sportsområder såsom Club Deportivo de Tenis Ponferrada. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion El Toralín. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Comercial la Máquina!

Auditorio Municipal de Ponferrada, besøg og oplev kulturen i et amfiteater nær centrum. Musik, teater og shows i byen? Bergidum anbefales. Ligger inden for gåafstand. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Kirke San Andrés og Sognekirke San Ignacio de Loyol. Park Temple, Park la Concordia og Park Gil y Carrasco El Plantío er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museum la Radio, Museum Ferrocarril og Museum Bierzo. Castillo de (Slot) Los Templarios er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Ponferrada.

Nærliggende destinationer, Ponferrada

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje León Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Valladolid, Biludlejning Burgos, Lejebiler Salamanca, León og Palencia.

Biludlejningsselskaber i Ponferrada, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som León Virgen del Camino Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ponferrada kundeanmeldelser & ratings