Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Mojacar

Sammenlign biludlejningsselskaber Mojacar

Bedste pris på billeje i Mojacar

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Mojacar, regionen Andalusien, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Mojacar

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Søg og bestil i god tid i Mojacar, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, anhængertræk, selepude, babyautostol, børnesæde og tagbøjler osv.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Mojacar og returnere den et andet sted (one-way).

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Hvorfor skal du bestille en bil i Mojacar hos Autospain.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Mojacar. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Billig biludlejning i Mojacar - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Mojacars lufthavne som Almería Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv og færge terminaler og havne (Puerto de Garrucha). Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Mojacar i Spanien. I Andalusien er biludlejningsselskaber og virksomheder som Wificar på Calle Puerto Marina Hotel, Europcar på Paseo del Mediterráneo 341 Local 3.

Mojacar (Mojácar Pueblo, Mojacar Pueblo, Mojácar) er en by beliggende i kommunen Almería, Andalusien regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 243. største by i form af beboere i regionen og Spanien 1269. største by. Huércal de Almería, Vera, Puerto Lumbreras, Cuevas del Almanzora, Albox, La Mojonera, Mojacar Playa, La Cañada Ancha, La Marina de la Torre og La Jara er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Almería. Nærliggende andre større byer er Lorca (ca 91900 indb), Águilas (ca 34500 indb), Níjar (ca 26500 indb) og Huércal-Overa (ca 17600 indb). Har omkring 5 200 (2015) indbyggere. Byen er omkring 162 m. over havoverfladen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

På besøg og turist i Mojacar? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Playa Macenas Beach & Golf Resort 7 km, Valle del Este Resort 8 km, Club Marina Golf Mojacar 3 km og Desert Springs Golf Club 13 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Canicas og Parque Acuático Vera er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Nær Mojacar er værd at se slotte såsom Castillo de (Slot) Macenas og Castillo de (Slot) las Escobetas.

Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Plaza del Frontón og Plaza Nueva. Playa La Parata, Playa de Puerto Rey, Playa de Garrucha, Playa de Mojácar, Playa La Ventanica og Playa del Sombrerico er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade.

Nærliggende destinationer, Mojacar

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Almería Lufthavn og Lejebiler Murcia-Corvera Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Mojacar Playa, Lej en bil Garrucha, Billeje Carboneras, Sorbas og Huércal-Overa. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Sevilla, Biludlejning Málaga, Billige lejebiler Cordoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Biludlejningsselskaber i Mojacar, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Almería El Alquián Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Mojacar kundeanmeldelser & ratings