Bedste pris på billeje i Llíria

Sammenlign priser på biludlejning i byen Llíria, regionen Valencia, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Llíria

Sammenlign biludlejningsselskaber Llíria

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien..
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Llíria.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen..
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning..

Billig biludlejning i Llíria - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Llíria i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Llírias jernbanestationer (Circuito Ricardo Tormo) rejsecentre og lufthavne som Valencia Lufthavn og Castellón–Costa Azahar Lufthavn. Centralt i Llíria beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Rhodium, Firefly, Hertz Dream Collection, Goldcar, Thrifty, Keddy By Europcar, Dollar, Flizzr, Europcar, InterRent, Hertz, Surprice, Autoclick, Budget, Centauro, Nomadcar, Enterprise, Avis, Sixt, National, King rent, Alamo mv.

Llíria (Liria) er beliggende i kommunen Província de València, Valencia regionen, Spanien og er en by. Er den 49. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 410. største by. Byen ligger omkring 174 m over havets overflade. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Spanien og Província de València. Chiva, Nules, Godella, Alginet, Utiel, Benifaió, L’Alcúdia, La Pobla de Vallbona, Marines del llano, Torre de Baba og La Pea er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. En by på omkring 22 700 (2015) indbyggere. Valencia (ca 814200 indb), Torrent (ca 78500 indb), Sagunto (ca 66100 indb) og Paterna (ca 64000 indb) er større nabobyer. Metrostationer tæt på Llíria er La Canyada. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Província de València.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Llíria. Museum og kunstgallerier beliggende i Llíria og kan være interessante er Museu Arqueològic de Llíria. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Karting La Pobla, Karting Valencia Luis Climent og Bioparc Valencia. Leder du efter akvarium, tropiske huse, zoologiske haver, tropicarium, zoo og terrarium er i nærheden for eksempel, Valencia Zoo et besøg værd. Castell de (Slot) Benisanó, Castillo de (Slot) betera og Castillo Riba-roja de Túria er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Castell del (Slot) Real.

Udsigtspunkt El Tos Pelat La Puebla de Vallbona er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Mura Park og Park la Bombilla. Centro entulínea Llíria er det kulturelle centrum for rekreation og aktiviteter, der ligger tæt på byen. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Castellet de Bernabe. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Romerske bade Mura. Mamerto de la Vara, Bodegas Vinival og Arasca er vinmarker og vinproducenter beliggende tæt ved.

Plaza Mare de Deu og Plaza de Villa Antigua er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Club de Golf Manises 18 km, Club de Golf El Bosque 20 km og Club de Golf Escorpion 12 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Iglesia Arciprestal de la Asunción de Nuestra Señora, Sognekirke San Francisco de Asís og Kirke la Sangre er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Værd at se klostre eller munkekloster/nonnekloster, Real Kloster San Miguel de Llíria i nærheden.

Nærliggende destinationer, Llíria

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Valencia Lufthavn, Lejebiler Castellón-Costa Azahar Lufthavn og Billeje Teruel Lufthavn. Biludlejning i Llíria er den bedste transportform til at køre korte eller lange afstande. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning La Pobla de Vallbona, Lej en bil L'Eliana, Billeje Ribarroja del Turia, Bétera og Manises. Vi giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne resultater fra hundredvis af biludlejningssider på én gang. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Valencia, Biludlejning Alicante, Billige lejebiler Elche, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Biludlejningsselskaber i Llíria, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Valencia Manises Lufthavn og Castellón-Costa Azahar Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Llíria kundeanmeldelser & ratings