Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Gandia

Sammenlign biludlejningsselskaber Gandia

Bedste pris på billeje i Gandia

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Gandia, regionen Valencia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt, Budget, Hertz, Europcar, Thrifty, Avis. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Gandia

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Gandia.
 2. Søg og bestil i god tid i Gandia, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, selepude, GPS, børnesæde, babyautostol og anhængertræk osv.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Gandia og returnere den et andet sted (one-way).

Hvorfor skal du bestille en bil i Gandia hos Autospain.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Gandia. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Billig biludlejning i Gandia - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Gandia i Spanien. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Gandias rejsecentre, togstationer (Gandia Station, Platja I Grau de Gandía og Estación de Valldigna) og lufthavne som Valencia Lufthavn og Alicante–Elche Lufthavn og havne / færgen terminaler som Puerto Gandía. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Valencia, Budget på Guitarrista Salvador García 14, Hertz på Leroy Merlin la Exportacion 14, Avis på Carrer del Guitarrista Salvador Garcia 14, Europcar på Avinguda del Marqués de Campo 13.

Gandia (Gandía) er en by beliggende i kommunen Província de València, Valencia regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 7. største by i form af beboere i regionen og Spanien 116. største by. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Store nabobyer er Valencia (ca 814200 indb), Torrent (ca 78500 indb) og Benidorm (ca 71000 indb). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Teulada, Canals, Alginet, Benissa, Benifaió, Cocentaina, Benipeixcar, Beniopa, Guardamar, Los Mártires og Puerto de Gandía. Byen ligger omkring 34 m over havets overflade. Der bor ca. 80 000 (2015) indbyggere i byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Província de València.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Gandia? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Placa Algueria Nova, Plaça Jaume I, Plaça Major og Plaza Eliptica er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Estación Park er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Hvis I vil se og opleve musik, shows og teater i city-området anbefales Teater Serrano.

Afsæt en dag til at shoppe og handle? Centro Comercial Plaza Mayor ligger inden for gåafstand. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Sognekirke Santa María og Kirke Sant Roc. Club de Golf Oliva Nova 14 km og Club de Golf de Gandia 2 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Palacio Ducal og Palau Ducal Dels Borja er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Gandias centrum. Besøg gamle fæstninger, slotte og forter, såsom Castell de (Slot) Santa Anna.

Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa de Venecia, Playa Xerako, Platja de Miramar, Playa de Bellreguart, Playa Nort de Gandía og Playa de Piles. Tag en tur med din bil og besøg! Gandilandia – Parque de Atracciones er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museu Faller. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er Poliesportiu de Gandia. Center og område for rekreation og aktiviteter er Casa de cultura Marqués González de Quirós, de er placeret i nærheden af byen.

Nærliggende destinationer, Gandia

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Valencia Lufthavn og Billeje Alicante-Elche Lufthavn. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i Gandia. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Valencia, Søg efter billeje i Alicante, Biludlejning Elche, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Biludlejningsselskaber i Gandia, Spanien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Valencia Manises Lufthavn og Alicante-Elche El Altet Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Gandia kundeanmeldelser & ratings